Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Kakvo zlo na koncertu Pere u Banjaluci,strasno!

KAkav bend u kurac!AA!

• Replies 2.8k
  • Views 305k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

pero je RAZNIO, ali RAZNIO dfk, i cijelu banja luku.

milsim da smo ih kupili za sva vremena sinoćnom atmosferom.

KRALJICA!!!

• Author

Da, da, sigurno medju tri najbolja koncerta u zivotu sto sam gledao, a svakako najbolji u BL u ko zna koliko vremena unazad.

ma i neka se zatvara, jebote u tom livingrumu ne moze da se dise od jebenih cigara. Ustvari, od jebenih cigara NIGDE vise ne moze da se dise, ali nekako je livingrum zagusljiviji od drugih zagusljivih zagusljivosti, ako ne racunamo akademiju

Čekalo se čekalo i napokon dočekalo da PD dođe u Banjaluku, i kad su došli.... Raznijeli su sve pred sobom. Nadam se da ćemo ovdje čuti utiske iz Bl i od samog benda.

Čekalo se čekalo i napokon dočekalo da PD dođe u Banjaluku, i kad su došli.... Raznijeli su sve pred sobom. Nadam se da ćemo ovdje čuti utiske iz Bl i od samog benda.

BEND JE OSTAO BEZ TEKSTA ! ! ! ! ! :rockdevil::pivopije::muzicar:

dolazi se

samo zasto se living room zatvara?

Negdje procitah (a ne mogu da se sjetim gdje) da ce LR biti zatvoren samo tokom ljeta, tako da to valjda nije gasenje kluba.

Inace, moglo bi se naletiti na ovog Pero-a, mislim da ih nisam gledao od juna 2008.

kasnile su karte, tek danas pustene. Ja uzo 021, 022, 023 cini mi se, bice pun LR.ae pa se gledamo u petak...

@Srlandan ako ih bude bice naravno kao i uvek...i patka je to vece, ne verujem da ce se bas sve rasprodati...

ljudi nema vise u preprodaji danas ortak bio da mi uzme kartu

izgleda da ce sutra da se dodje ranije da bi se uzele karte :haha:

ljudi nema vise u preprodaji

A u pretprodaji?

zna li se u koliko sati pocinje, otprilike

Rece mi danas gitarista da nece pre 11... I nemoj me zajebavate da nema karata...

Karata će biti sutra pre koncerta. Proverena informacija. Čovek koji radi u livingrumu mi reče da bi trebalo početi u 22h. A tako i piše na plakatu.

A u pretprodaji?

jbg nepismenost nejebica jbg :haha:

Negdje procitah (a ne mogu da se sjetim gdje) da ce LR biti zatvoren samo tokom ljeta, tako da to valjda nije gasenje kluba.

Inace, moglo bi se naletiti na ovog Pero-a, mislim da ih nisam gledao od juna 2008.

Zatvara se Livingroom za stalno, ne samo preko leta, Zlaja je otkazao zakup koliko ja znam.