July 17, 200322 yr comment_237905 Pa nikad ne moze da dosadi..skoro nikad NA STOLU JE PRAZNA CASA U KAFANI DIM VINO PIJEM TUGU KRIJEM TI SI OPET SNJIIIIIIIIIIMM DOSLI SMO DO KRAJA PUTA NASE LJUBAVIIIIIIIII SRUSILA SI MOJE SNOVEEE STO ME OSTAVIIIII produkcija za 10 !
August 6, 200322 yr comment_246475 Pero Defformero je najbolji domaci bend svih vremena !!!!!!! Kraj diskusije.
August 7, 200322 yr comment_247428 Vala, da su uradili dobre tekstove i čestito pevanje bio bi ono najbolji metal album svih vremena kod nas. Ovako je najbolja metal zajebancija svih vremena kod nas.
August 8, 200322 yr comment_247802 I muzika ako ne najbolja,onda medju najboljom! I uvek joj se sa radoscu vracam!
August 11, 200322 yr comment_249151 ali kvalitetna...zajebancija...bolji tekstovi od vecinwe danasnjih naodnjaka
August 17, 200322 yr comment_252397 Ona me je ostavilaaaaaaaaa... Drugoga je usrecilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Sta ce na to reci ljudiiiiiiiiiiiiiii........
August 23, 200321 yr comment_255933 Ehm... Imao sam jednom priliku da preslusam tu kasetu na brzinu, pa ako vec neko 'distribuira' te diskove, nek racuna na jos jedan. Ako nije problem, mislim.
September 23, 200321 yr comment_275465 Samo original kaseta je smesna...prelepljen funku-g......... ahahah,,,... pa jos i zavija
September 23, 200321 yr comment_275595 Pero Defformero je najbolji domaci bend svih vremena !!!!!!!Kraj diskusije. apsolutno se slazem...!!! a: a: a: a: a: a: a:
September 23, 200321 yr comment_275602 Vala, da su uradili dobre tekstove i čestito pevanje bio bi ono najbolji metal album svih vremena kod nas. Ovako je najbolja metal zajebancija svih vremena kod nas. nikad, ne treba uopste razmatrati tako nesto... Pero je i ovako snimio najbolji domaci metal svih vremena... kult!!! Da je bilo drugog albuma sve bi pokvario... ovako je jedan jedini - preiskren&predobar...
November 19, 200321 yr comment_317314 Posto nisam video ranije temu, a mrzi me da sve citam, ima li to neko, ili gde moze da se skine??? Inace oni, Nervozni postar i Hali gali Halid su zakon..ali pero deformero su ipak najbolji...
November 19, 200321 yr comment_317344 Posto nisam video ranije temu, a mrzi me da sve citam, ima li to neko, ili gde moze da se skine???Inace oni, Nervozni postar i Hali gali Halid su zakon..ali pero deformero su ipak najbolji... Naravno da su najbolji kad su od svih pomenutih jedini koristili metal kao osnovicu za dalje zajebancije.
November 19, 200321 yr comment_317382 cujem i ja da je taj nervozni postar dobar..imal li ko to ? Ima, nemoj da brigas.
November 19, 200321 yr comment_317449 Kakakv je taj Hali Gali Halid (Goran Bare-Majke kolko ja znam) !!!! ona hajde da se drogiramo je solidna....... ali car parodije na narodnjake je ipak RAMBO
November 19, 200321 yr comment_317596 Hali Gali Halid - 6 pjesama, droga ljuta... Njegova je i 'Ne pitaj me (zašto živim u kafani ja)'... A imena ostalih pjesama (za koje je malo vjerovatno da ste ih čuli): Samo za tebe, Samo noćas da zaboravim tugu, Mirela, Moje srce zna... Stvari su prejake, posebno u kombinaciji sa supstancama, ako imate priliku da zbavite album, nemojte je propustiti.
November 20, 200321 yr comment_317759 Imaju tekstovi na omotu kasete, mogao bih to skenirati pa postaviti pošto mi se ne da prekucavati...
December 28, 200321 yr comment_345807 U ovim trenucima samo mi drug Pero i drugarica Rajka Šljivić mogu pomoći: Kraj kamina tvoja slika Sa nje zračiš vedra lika Al' u srcu kriješ tugu Jer ja sada volim drugu Nisam te smeo ostaviti ja Jedna druga, to je žena zla SILVANA*, LJUBAVI JEDINA SILVANA, BIL' MI OPROSTILA? Sad je kasno da se kajem Sve što imam njoj ja dajem Njoj ću dati i dušu i telo Ludo srce zlu je ženu htelo Nisam te smeo ostaviti ja Jedna druga, to je žena zla SILVANA, LJUBAVI JEDINA SILVANA, BIL' MI OPROSTILA???????????? * zarad zaštite svjedoka neka su imena promijenjena
December 29, 200321 yr comment_346068 Pero Deformero zvuci bolje nego Alogia a: Imam nazalost samo dve pesme i ono simpa... muzika odlicna ostalo khmm... pa dobro zezanje :roll: Inace u pitanju su: "Odlazis" i "Sto me ostavi"