Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1435395

Tamo ima pesama da se useres..."Hellbound","Goddamn Electric","Yesterday Don't Mean Shit","Revolution Is My Name"...ludilo album,razbijacina.Da,bas je predrkano dobar,gruva do jaja.A i gitare su sjajne.

"Far Beyond Driven"?Mnogo je dobar,ali su mi ova tri malopre navedena mnogo bolja.

• Replies 2.9k
  • Views 252k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Koga bre boli kurac za tvoj napucani deluxe remaster digi.

• I'm Calmer Than You Are
    I'm Calmer Than You Are

Očigledno mnoge, jer sam već prodao tri. Šabančino glupava.

• In The Flesh
    In The Flesh

Moze Rob da bude ovakav ili onakav, prodan, trendas, fejk... bolje fejk muzicar no iskreno nacisticko govedo.   Jos smjesnije od svega je izgovor white wine-white power i u istom dahu se ne izinjava

comment_1436218

Lemmy, sve pesme, koje si nabrojao, osim Yesterday Don't Mean Shit su mi jedne od miljenica na tom albumu.

Omiljeni mi je Vulgar... Hollow je sjajna stvar, mada ne svidja mi se onaj agresivniji deo pri kraju pesme. Live In A Hole, mislim da je to prva pesma koju sam chuo od njih i do dan danas me drzi, super krljachina, ono gruvanje na pochetku za agresiju dusu dalo. E ovako pitanjce, koja vam je omiljena solaza, mislim solaza u kojoj pesmi? Meni se mnogo svidja onaj kraj u Floods, jako lepa melodijica, i Sleep solo je karozovan.

Ajte vi.

Edited by MREžAsTI MEn

comment_1436403

има их превише добрих да бих рекао која је најбоља али један од омиљених ми је дефинитивно солажа у mouth for war, new level, hollow, cemetary, planet caravan, 10's, floods, goddamn electric, hard lines sunken cheeks, shedding skin.....itd. мислим кажем, има их превише. листа само иде и не престаје. мислим људи, то је dimebag.

• 1 month later...
comment_1469544
E ovako pitanjce, koja vam je omiljena solaza, mislim solaza u kojoj pesmi? Meni se mnogo svidja onaj kraj u Floods, jako lepa melodijica, i Sleep solo je karozovan.

Ajte vi.

Teško pitanje,

ali pošto su mi solaže neka vrsta opsesije - jednostavno moram da odgovorim!

Meni lično su skroz gotivne one u pesmama ''Avoid The Light'' , ''Come On Eyes'', ''The Sleep i naravno ''Cemetery Gates''.

Njih bih ipak izdvojio među gomilama čarobnih Dajmbeg solo deonica....

A za riffove je stvarno zajebano reći..... možda ''Art Of Shredding''.

comment_1473684
Potpisujem sve što kažete pozitivno za to!!!

:D

Pooooooowwwwwwwweeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr Meeeeeettttttttttaaaaaaaaalllllllllllllllll

Hahaha :D Divno... :wub:

Ali Widowmaker... skroz...seksepilna pesma hehehe :)

У неком тренутку свог постојања Space Eater ће засигурно обрадити ту песму!

comment_1474271

Oduvek sam govorio da je Pantera jedini bend ciji koncert nikada ne bih propustio iako mi nisu jedan od omiljenijih bendova (trenutno postoje 3 benda cije koncerte nikad ne bih propustio, a necu gledati ni jedan od njih :(). Onakva energija... Da me neko pita sta je to metal, Pantera bi bila prvi bend koji bih mu pustio.

comment_1474452
Соло и риф у песми 'Power Metal'. Непревазиђено!

Sa tog albuma solaže mi baš i nisu toliko omiljene, no ukusi su ukusi....različiti ;)

Čini mi se da na ''Power Metal'' , po pitanju rifova nekako odskače pesma ''Over And Out''

:da::da: