Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

I oni francuzi sto pisaju u kofu :) :)

I kada su na tajnoj večeri, gde Mel Brooks (čini mi se) sve vreme govori 'Oh Jesus...', a Isus se svaki put okrene i kaže 'Yes?'. :) Only Miracle can save us! Javi se ako hoćeš film, i ako dolaziš u KST, na primer.

• Replies 15.4k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Ja nisam gledao, odličan sam.

• Napravio sam ja extenziju za Chrome, ako hoces poslacu ti je, blokira samo njega, tj brise njegove postove. Uradicu kasnije da mozes da uneses na kojoj temi da ga ne brise, za sada radi samo za ceo fo

• u usta ti ga metnem

Upravo završio Survive Style 5+, jebeno dobar film, ništa živo nisam razumeo. :) Moraću da ga gledam kada budem malo više skoncentrisan... Definitivno preporuka.

Odlgedao i Weird Al Yankovic-ev UHF - sjajan film za opuštanje, potuno je u fazonu starih komedija/parodija (Airplane, Hot Shots...). I naravno, jedna obrada - Money For Nothing. :)

Ten Til Noon je super! :da:

Kraj je malko razocaravajuc ali je originalan zbog toga :) e da i obavezno sacekajte da prodje spica za kraj jer posle ide urnebesan deo od 5 min recimo :)

Brazil - jebanje keve! Sjajan film, pretpostavljam da je više puta pominjan ovde.

Da, pominjala ga više puta. Sjajan, šta reći! :da:

Baš sam ga poklonila jednom filmofilu i isti se oduševio!

Ja bih da pitam za jedan film kome mozda znam naslov, ali nisam siguran. Davno sam ga gledao na TV-u i mislim da smo ga mi preveli kao "vatra". Film nema prevod, jer nema potrebe. Junaci su iz toga perioda kada su se ljudi sporazumevali artikulacijom i pokretima. Radi se o jednom plemenu koje zivi na nekom stadijumu da ne zna da napravi vatru. Kada udari grom oni tu vatru odrzavaju...kasnije dodju u dodir sa plemenom koje zna da pravi vatru...na IMDB ne dobijam taj film pod "fire", vec samo neke indijske filmove. Koliko se secam po produkciji mogao bi da bude napravljen negde pocetkom 90 tih, mozda, ali mozda krajem 80. Naravno ovo nije merodavno.

Hvala

pronasao sam ovaj film kucajuci na imdb "vatra" na svim jezicima :)

evo o cemu se radi link

moje najtoplije preporuke

ja ne znam sta je sa filmovima ove sezone...bolje od boljeg...

children of men...(mislim da je oborio rekord po duzini jednog kadra...potpuno mi je nejasno kako su to snimili da onako dobro izgleda...)

pursuit of happyness

babel

little miss sunshine(plakao sam od smeha...)

pa cak je i "night at the museum" gledljiv... :)

Covece, nisam bilau bioskopu, ne pamtim od kad... Kakav je Gruja? Gledao neko?

@darijus: ako si namerno tako poredjao filmove tj children of men ti je najbolji, nema svrhe da gledam pursuit of happyness i babel :)

@darijus: ako si namerno tako poredjao filmove tj children of men ti je najbolji, nema svrhe da gledam pursuit of happyness i babel :)

poredjani su bez nekog posebnog reda...inace film je vrhcina...a ja se izvinjavam na svom priprostom holivudskom ukusu...

ookej, super sto nisu redom...

film jeste vredan gledanja ali kao sto rekoh ranije, ima bas glupe momente... zvuk i kamera su super.

nemojte gledati world trade center...

juce je bila premijera Ghost Rider-a, ovih dana moram u bioskop brm brm

Ja sam pocela, i smorila se... Kenj, kenj, vidite nas, mi smo akerikanci kome se desio 9-11...

Zasto bi IKO ko nije Amer hteo da gleda WTC?? :)

setih se Ladder to Heaven epizode SP-a :) :)

kad zapeva "9-11" a svi plachu i kupuju ploche :)

Mozhda sam vec pomenuo ali Blood Diamond jebe keve :rockdevil:

Takodje i The Departed juche ga odgledah po drugi put.... :rockdevil:

Srerdjivoa sam juche moju dvd kolekciju pa sam uzeo i po ko zna koji put odgledao Heat najultimativniji film svih vremena :rockdevil:

Pre par dana sam odgledala Phone... film je super :da::da:

Idiocracy - apsolutno me iznenadio :) nisam znala da se u Holivudu moze napraviti takav film :da:

evo ga kratki dio za zainteresovane :

http://www.youtube.com/watch?v=fAYnc_-ddlw (that`s my boy :) )

Pa,Mike Judge,autor Bivisa i Batheda.Svejedno mi leti na dno liste filmova za gladanje.