Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

15 members have voted

1. 1. naj potpuno sasvim apsolutno najbolji album ikad

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• 9 months later...
  • Replies 760
  • Views 61.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• COA_Metal_666
    COA_Metal_666

dejvid bouvi r.i.p.     Odakle ti pare da pijes viski ?? ja kod mene u Kaludjerici jedva izickam za merak ispred radnje ...

• Postoji jedan zanimljiva rečenica koju sam pročitao pre nedelju dana, "If your favorite band wasn't influenced by David Bowie in some way, shape or form then, odds are, your favorite band sucks."  

• Van svake pameti je napisati ovo na metal forumu.

comment_1162104

covek je jebeni genije i jeebeno me odusevljava..uvek sam ga volela,uvek cu ga voleti,...i uvek cu umirati uz pesmu 'heroes'...tako volim onaj deo iz filma 'Wir Kinder vom Bahnhof Zoo' kada narkosi trce a u pozadini svira heroes...i naravno mala Kristijana na koncertu kako ceznjivo gleda Bouvija...

ah tako ga volim biggrin.gificon_da.gif

• 3 months later...
comment_1208862

Bowie je uvek imao taj neobican trip 70-ih jer..,recimo ja ne volim band bauhouse i mislim da neko ko to slusha nakon drugog minuta prve pesme mora da izvrsi samoubistvo,ali priznajem da tako istripovani pravci mi prijaju ponekad i veoma su originalni!Tako isto i Bowie cool tip posle je bio ok,ali taj rani period je bio bas istripovan,kao da danas slusas neku najjistipovaniju eektroniku sa primesama dooma,gotica,narodnjaka i shta ti ja znam,ima kvalitet,inace It;s too late je ok...Ali je mnogo ruzan sa onim kostimima,ja gotivim glam,ali ono... no.gif ali njemu kao muzicaru respect!!!

p.s.Da nema neko slucajno film mi deca sa stanice zoo,dam mu pare za cd,jer mi je to omiljena knjiga :)ZoP

• 1 year later...
  • 4 years later...
  • 4 months later...
comment_2672737

Ja sam se tek skoro bacio na neke oldschool Bowie radove, ne znam zašto sam tako kasno otkrio koji je ovaj čovek genije. Za sada Ziggy stardust, Hunky Dory i Aladdin Sane imaju ozbiljnog potencijala. :da: Planiram da poslušam i novi kada mi se slegnu i ostali kultniji albumi.

Edited by Totamealand

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...