Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.7k
  • Views 808.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2720924

Eventualno bismo mogli da razgovaramo o nihilizmu, ali 99.9% ateista nisu nihilisti.

Na koji način je želeti da pola ljudske rase bude pobijeno samoodbrana?

zato sto su kanalizacija , malo je receno pola , velika vecina bi bio bolji izraz , koliko god ne bih kao Pravoslavac trebao da imam taj luksuz da nekoga mrzim to je nazalost realno stanje na ovoj sjebanoj planeti
comment_2720930

О атеизму, ако ћемо да је атеизам религија веровања у ништа.

svakako jeste zaboravio si da citiras velikog coveka koji je to tako definisao ,ali ako cemo da govorimo istinu , ovaj moderni ateizam koji je sada aktuelan i popularan ima sve odlike jedne monoteisticke religije , imaju svoje svete knjige kao sto je poreklo vrsta i gads diluzn , imaju svoje apostole dokinsa i darvina , imaju fanaticne horde zaludjenika koji histerisu po netu i lupaju prste nadole svima koji postavljaju religiozne klipove itd ... Cak imaju i svoga Boga zovu ga nauka . Da me odma ne napadnete sa posterom da sam srBski nacionalista i da ne verujem nauci verujem itekako u mnogim oblastima . Samo nisam fanatik . Kao ateisti .
comment_2720933

svakako jeste zaboravio si da citiras velikog coveka koji je to tako definisao ,ali ako cemo da govorimo istinu , ovaj moderni ateizam koji je sada aktuelan i popularan ima sve odlike jedne monoteisticke religije , imaju svoje svete knjige kao sto je poreklo vrsta i gads diluzn , imaju svoje apostole dokinsa i darvina , imaju fanaticne horde zaludjenika koji histerisu po netu i lupaju prste nadole svima koji postavljaju religiozne klipove itd ... Cak imaju i svoga Boga zovu ga nauka . Da me odma ne napadnete sa posterom da sam srBski nacionalista i da ne verujem nauci verujem itekako u mnogim oblastima . Samo nisam fanatik . Kao ateisti .

Сипај ко у нероткињу

Свакако си у праву да атеизам заиста јесте постао то што јесте, једна незванична монотеистичка религија....

Али јеси србзки националиста.

Као што рекох, фанатизам је врло негативна појава, у свакој области, не волим фантике, ни атеистичке - ни православне.

comment_2720938

zato sto su kanalizacija , malo je receno pola , velika vecina bi bio bolji izraz , koliko god ne bih kao Pravoslavac trebao da imam taj luksuz da nekoga mrzim to je nazalost realno stanje na ovoj sjebanoj planeti

ali tu kanalizaciju je tvoj bog lično stavio na ovu planetu, zar ne? ko si ti da dovodiš njegovu volju u pitanje?

comment_2720948

О атеизму, ако ћемо да је атеизам религија веровања у ништа.

Ateizam nije religija, i ne podrazumeva verovanje u ništa, već neverovanje ni u šta.

To što je vama neshvatljivo da neko može da ne veruje u nešto, šta god to bilo, to je već pitanje obrazovanja i koeficijenta inteligencije.

comment_2720961

Deista ocigledno nije ateista, a agnostik-ateista takodje ne veruje ni u sta, tako da ne znam sta pokusavas.

Osim toga, ako je 'odsustvo teoloske vere' odlika A B i C -izama, to sto je gojko rekao da je ono odlika A a nije spomenuo ostale, ne znaci da "nije tacno"; de ukljuci malo logiku.

comment_2720969

ali tu kanalizaciju je tvoj bog lično stavio na ovu planetu, zar ne? ko si ti da dovodiš njegovu volju u pitanje?

Jeste , stavio je da ! Stim sto su ljudi umesto normalnog ponasanja u vecini slucajeva izabrali da budu ta kanalizacija o kojoj govorim , Gde ja to dovodim njegovu volju u pitanje ? :o Bog je dao ljudima slobodnu volju e sad sto je ljudski problem sto pre biraju put satane to je druga stvar
comment_2721006

Jeste , stavio je da ! Stim sto su ljudi umesto normalnog ponasanja u vecini slucajeva izabrali da budu ta kanalizacija o kojoj govorim , Gde ja to dovodim njegovu volju u pitanje ? :o Bog je dao ljudima slobodnu volju e sad sto je ljudski problem sto pre biraju put satane to je druga stvar

ispravi me ako grešim, ali izabrati mržnju prema bilo kome je isto put Rogatog, zar ne? Ne uči li tebe hrišćanstvo da voliš i neprijatelje, a ne da ti oduzimaš živote?