Jump to content

75 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Volim i ja Pink Cream, ali ovo ne dobro ni za 69. Are you metal je bila mnogo bolja stvar. Ona me bar u srce pogadjala, a za Tokio me zabole kurac. Odem povremeno do Topole i to je to.

• Upvote 1
Posted

Meni to nije bila uopšte loša stvar iako jeste na prvi pogled malo krindž. Svakako bolja po meni od svih stvari koje napraviše od kada se sa Kisketom sastaviše. ne znam koji im je krasni. Dođe mi da im napišem ja neku kompoziciju i tekst da imaju hita što kaže Milić Vukašinović.

Naslov albuma ima Giants u naslovu i ja se nadao nekoj pesmi kao što je Giants, a ne glupavoj Tokio pesmi. Još ima nade, ali su mi očekivanja pala na niske grane.

Posted (edited)

Pustio sad ipak iz neke morbidne znatiželje. Katastrofa. I ovi green screen spotovi kao neka sredina 00ih, mislio sam da se ovo više ne radi. Uverljiviji bi bio spot da su se screen-recordovali na google meetu sa random Tokyo pozadinama. Žali bože i para i vremena i truda.

Edited by Angelystor
Posted

Pa to. Nikako mi nije jasno zašto neko ima želju da napravi nešto ovako loše. Da se uvuku japanskoj publici verovatno, ali oni ne shvataju kakve danas Japanci imaju spotove. . Moj brat je pravio takve spotove za neke švedske bendove i to je radio kao školski projekat i izgledalo je mnogo bolje nego ovo. Prvi put da vidim da Helloween japanese bonus track izbaci kao singl reklamu za album. To je antireklama čak i u Japanu.

• Upvote 1