Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

comment_1902583
Fak! Što bez prevoda?

Dobro što će uopšte biti, i to je samo po sebi velika stvar, nema baš mnogo zemalja na onom spisku, al' nije mi jasno zašto bez prevoda i zašto samo jedno prikazivanje.

Valjda im je originalna ideja da se film prikazuje samo jedan dan (s tim sto kontam da je normalno da bude po par projekcija u toku tog dana). Citam da su za sada u Svedskoj napravili izuzetak pa ce tamo film prikazivati sedam dana :)

Naravno, ovo ce prije ili poslije postati dostupno za download, ali za mene je ipak bioskop daleko ispred DiVx-a, tako da cu gledati da odem na ovu projekciju, pogotovo kada uzmem u obzir da smo za sada medju tim malim brojem odabranih zemalja.

comment_1902796

Da bre, idemo da pijemo i da se zezamo, jebesh film, ovo je mnogo vishe od toga. :) COME ON YOU IRONS !!! xD

Edit : Chuo sam neke priche da ce karta biti chak 1000 kinti, shto je stvarno lopovluk. 300 mi je realna, do 500 cu da dam a sve preko ... pa jbt ne idemo na koncert. Svejedno nadam se da nece biti tako. ^^

Edited by TopOfTheMorning

comment_1903253

Fanovima Maidena ne treba prevod. Dovoljno su elokventni da samostalno prevode tekstove benda, daleko bilo da nismo u stanju da odgledamo film bez prevoda.

Ali 1000 dinara je previše. Bolje je skinuti film sa neta kad se pojavi, narezati na DVD i pozvati društvo gajbi. :rockdevil:

comment_1903257

Pa ne treba mi prevod tekstova pesama jbt. To je dokumentarac, ne koncert.

Ali 1000 dinara je previše. Bolje je skinuti film sa neta kad se pojavi, narezati na DVD i pozvati društvo gajbi. :rockdevil:

:pivopije:

EDIT: OK, pardoniram, nisam znao da bend ne da, onda postujem to :pivopije:

Edited by Night Prowler