Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2647312

A jos smo se nadali da ce se oporaviti i svirati kod nas.Stvarno ne razumem kako nisu lekari mogli da mu pomognu ako se prvi put takav problem pojavio.Nikada vise nece biti isto bez njega.Jedino mi je sada uteha sto sam ih dva puta gledao u originalnoj postavi sa Jeff-om,pamticu ga kao iskrenog ljubitelja tvrdog zvuka i brzog ritma i kao velikog stvaraoca u metal muzici.Neka pociva u miru...

• Replies 7.7k
  • Views 601.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

comment_2647337

nije što mi je Jeff uvek bio najdraži u Slejeru, ali stvarno mislim da Slejer više ne treba da radi posle ovoga. Preveliki deo benda je on bio da bi iko drugi mogao da ga zameni i jasno je da je ONAJ Slejer deo istorije sad. Da ne čupam sad poređenje sa Panterom bez Dajma, ali to je otprilike to. Svaka čast ostalima iz benda, Holtu, O'Brien-u i svim ostalim gitaristima na svetu, ali gotovo je jebiga.

a i nekako mi više pristaje jednoj mračnoj, zajebanoj i nadrkanoj instituciji kao što je Slejer da dostojanstveno izgore sad u ovome nego da blede blamirajući se sa nekakvim pokušajima zamene i jahanjem mrtvog konja. Bogovi bili, bogovi će ostati i ćao.

comment_2647349

Гуглао сам ал нисам нигде нашао информацију да га је ујео паук. Не живи он у Амазонији па да га нападају отровни пауци.

Тј. није ЖИВЕО

comment_2647351

Гуглао сам ал нисам нигде нашао информацију да га је ујео паук.

Jbt. Jesi li ti koristio internet u prethodne 2 godine? Pre 2 godine ga je ujeo pauk, malo je falilo da ostane bez ruke. Mislim da je od tada to spomenuto na svakoj mogucoj vesti u vezi sa Slayerom na Blabbermouthu...

comment_2647354

Ја слејер изузетно ценим и поштујем али нисам њихов фан да бих пратио шта се све дешава у бенду.Зато сам и питао јер нисам имао појма да му се то издешавало.

comment_2647405

nije što mi je Jeff uvek bio najdraži u Slejeru, ali stvarno mislim da Slejer više ne treba da radi posle ovoga. Preveliki deo benda je on bio da bi iko drugi mogao da ga zameni i jasno je da je ONAJ Slejer deo istorije sad. Da ne čupam sad poređenje sa Panterom bez Dajma, ali to je otprilike to. Svaka čast ostalima iz benda, Holtu, O'Brien-u i svim ostalim gitaristima na svetu, ali gotovo je jebiga.

a i nekako mi više pristaje jednoj mračnoj, zajebanoj i nadrkanoj instituciji kao što je Slejer da dostojanstveno izgore sad u ovome nego da blede blamirajući se sa nekakvim pokušajima zamene i jahanjem mrtvog konja. Bogovi bili, bogovi će ostati i ćao.

Objasni ti to Kingu.

To i ja razmisljam, buduci da se King vec neko vreme ponasa kao da je Slayer njegova firma, verovatno ce javnosti pateticnu pricu kako bi i Jeff zeleo da nastave ili tako nesto, kako je duboko pogodjen ovime sto se desilo, ali mu ni u jednom trenutku nije ni padalo na pamet da ugasi bend itd.

Jedina nada je mozda da Araya nece hteti.

Sto se tice same njegove smrti, ne znam sta da kazem... Ne pamtim da sam se ovako osecao povodom smrti nekoga kog ne poznajem. Cliff, Chuck, Dime i ovo sad, 4 najveca gubitka i tragedije u metalu.

90% onoga sto je bilo vrhunsko u Slayeru je njegovo delo, to je gola istina, ja ne volim da velicam nekoga samo zato sto je mrtav.

Da sam na njihovom mestu sve bih otkazao i poslao u kurac, mozda neka memorial svirka sa gostima, pare familiji, i to je to.

Jeff ne bi svirao na koncertu u Areni svakom slucaju, ali ce sad da bude slusanje koncerta sa knedlom u grlu ako se odrzi.

comment_2647446
He was one of the few metal heads I met who never really got into Pantera, he told me he “liked some stuff”, but thought they we’re “too bluesy at times”, and that he “liked more evil notes or sad riffs”

my man Jeff

Edited by Џрк

comment_2647499

Гуглао сам ал нисам нигде нашао информацију да га је ујео паук. Не живи он у Амазонији па да га нападају отровни пауци.

Тј. није ЖИВЕО

Evo ti ovde

http://www.guardian.co.uk/music/2013/may/03/jeff-hanneman-guitarist-slayer-dies

comment_2647584

Надаш се да је вест у ствари трол, али курац...

Хвала Џефу за сваки риф, сваки текст, хвала му што се толико ложим на метал, што ћу и за 40 година кад пустим Слејер у том тренутку бити 15-годишњи клинац који се ложи.

Hell awaits.