November 13, 20159 yr comment_2868713 Koncert je iz 2003, zvuči ubi bože, mada ja generalno slabo slušam live albume, još kad zvuči ovako... A i nekako mi je besmisleno u današnje vreme da se koncerti snimaju samo kao audio.
November 13, 20159 yr comment_2868721 http://www.setlist.fm/setlist/watain/2015/mohawk-austin-tx-13f51df5.html Al je dobra nova setlista, fino su izmesali.
November 13, 20159 yr comment_2868747 Супер је концерт. Прљавштина од звука и врхунска сетлиста. Баш како треба да звучи ватаин а не ко ово данас чиме се баве. Све испеглано,обојено мука ми да слушам.
November 14, 20159 yr Author comment_2869008 Odlican je ovaj live za ono sto jeste, to je snimak izdat na kaseti limitiranoj u 200 kopija - cisto UG izdanje, ni ne treba da bude upeglano. Ne kapiram ovaj Saletov koment iznad ali nema veze, cime se to upeglanim oni danas bave... ali 'ajde vodila se ta prica vec nasiroko i nadugacko ovuda. Btw sjajna ova lista sto Sarma okaci, Golden Horns of Darash jbt
November 15, 20159 yr comment_2869042 Кад би данас којим случајем избацили неки уживо наступ само на касети у неком ограниченом тиражу чисто сумњам да би звучало и приближно као ово горе. Напротив. Упаковали би га у продукцију типа ратови звезда. Слушао си Слобо онај опус дијаболи,па реци да није све испеглано до перфекције. Не кажем да је тај концерт лош али више ми лежи она ранија "прљавштина" од звука. Овде се само од себе намеће поређење са бехемотом. Идентична ситуација је и код њих. Многима то одговара али мени не,јбг. Оба бенда су ми боље лежала док су били андерграунд.
November 15, 20159 yr comment_2869049 Jbg to je sad fazon, corpsepaint i kozje glave su sad zastareli i smesni..
November 15, 20159 yr comment_2869052 Odlican je ovaj live za ono sto jeste, to je snimak izdat na kaseti limitiranoj u 200 kopija - cisto UG izdanje, ni ne treba da bude upeglano. Ne kapiram ovaj Saletov koment iznad ali nema veze, cime se to upeglanim oni danas bave... ali 'ajde vodila se ta prica vec nasiroko i nadugacko ovuda. Btw sjajna ova lista sto Sarma okaci, Golden Horns of Darash jbt Pa to ti kazem, ni u ludilu ne bih pomislio da bi to svirali. E sa ovom listom bi ih gledao sto puta, mozda jos da izbace Outlaw i ubace Satans Hunger. Jbg, Casus Luciferi i Sworn To The Dark su dragulji njihove karijere.
November 15, 20159 yr comment_2869062 Кад би данас којим случајем избацили неки уживо наступ само на касети у неком ограниченом тиражу чисто сумњам да би звучало и приближно као ово горе. Напротив. Упаковали би га у продукцију типа ратови звезда. pa ovo je sad izdato, jebo te dobri bog Release date: August 11th, 2015 Format: Cassette Limitation: 200 copies Edited November 15, 20159 yr by Talvi
November 15, 20159 yr comment_2869063 Jbg to je sad fazon, corpsepaint i kozje glave su sad zastareli i smesni.. Да,сад су се модернизовали. Сад Ерик просипа крв по сцени и млати неким костима да би био већи сатаниста него што јесте. А и што се тиче корпспејнта,класичну црно/белу фарбу су заменили црвено/блатњавом. Ау,нисам видо кад је издато. Свеједно,музика само одсликава какве су концерте некада правили док су били андерграунд. Али је звук толики андерграунд да је немогуће упаковати и испеглати.
November 15, 20159 yr Author comment_2869150 Да,сад су се модернизовали. Сад Ерик просипа крв по сцени и млати неким костима да би био већи сатаниста него што јесте. Pa to je isto radio kad je sniman koncert
January 19, 20169 yr comment_2880699 Овај... не знам да ли сам нешто пропустио али ја овде горе видим само 2 црна прозора и ништа више.
June 28, 20169 yr comment_2917147 http://www.youtube.com/watch?v=QLwgaisXh6I Jonov rodjendan se mora obeleziti.