Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 493.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lolololol ajmo jos 200 minusa da odem u los xDDDD

• Guest srbinpravoslavac
    Guest srbinpravoslavac

Nightwish je jedan od naj gorih bendova ikad! Stvarno, neznam zasto jos postoje, verovatno zato sto ih pozeri slusaju, a njih ima dosta. Stvarno glup bend. Jedino mi se svidja Bring Me To Life i to je

• Night Prowler
    Night Prowler

Sve je to lepo i krasno, ali Dark Passion Play je najbolji Nightwish album, i Anette je bolja od Tarje

comment_950918

pa dobro ajd mi reci dal jos neko moze da peva ko ona? Moze qrac...

icon_smile.gif

svako ko ima makar 5 ili 6 godina solo pevanja (no dobro, ipak malko vise) moze da otpeva pesme NW jednako kvalitetno kao Tarja.

e sad, to sto smo mi navikli na njenu pojavu/boju glasa - to je vec druga prica.

i ja jedva cekam da cujem sta je rekla na konferensiji.

mogla bih da se kladim da joj je Marcelo vec napisao scenario za to... icon_mad.gif

Edited by Elizabeth

comment_951023

Ja se iskreno nadam da će nova pevačica biti potpuna suprotnost staroj (u svakom pogledu)? Čemu devojka sličnog izgleda i glasa? Da služi kao neuspešna imitacija, da se sprdaju sa njom po časopisima i forumima, da obara status i broj prodatih diskova benda?

Ne, nego neka nova, sa kojom će Nightwish krenuti u novu eru.

comment_951361

lake_bodom 

pa dobro ajd mi reci dal jos neko moze da peva ko ona? Moze qrac... muzika ce nadam se ostati odlicna ko i do sada , a sto se tice vokala.....dead...

hm.... slazem se.....

vidim i dalje je popularno pljuvati po tarji....dobro... sta da vam radim, kako hocete, ali ja vam se necu pridruziti, samo mi je zao.... ali opet vi njoj kao ni ostalima niste ni do kolena, tako da je to jedino sto vam preostaje.... sigurna sam da bi tako isto pljuvali i po bilo kom drugom clanu benda (u koliko bi bio izbacen) kad bi vam servirali slicnu pricu.... no dobro... nikad se nece prometniti ljudski um.... sta da se radi...

samo jadna ta devojka koja dodje na njeno mesto, bice par ljudi koji ce je podrzavati bez obzira na njeno pevanje, kao i sto ce biti gomila koja ce je pljuvati opet, bez obzira na njeno pevanje....

nije mi namera nikaog da vredjam samo konstatujem...

pozz icon_rockdevil.gif

comment_951841

hm.... slazem se.....

vidim i dalje je popularno pljuvati po tarji....dobro... sta da vam radim, kako hocete, ali ja vam se necu pridruziti, samo mi je zao.... ali opet vi njoj kao ni ostalima niste ni do kolena, tako da je to jedino sto vam preostaje.... sigurna sam da bi tako isto pljuvali i po bilo kom drugom clanu benda (u koliko bi bio izbacen) kad bi vam servirali slicnu pricu.... no dobro... nikad se nece prometniti ljudski um.... sta da se radi...

samo jadna ta devojka koja dodje na njeno mesto, bice par ljudi koji ce je podrzavati bez obzira na njeno pevanje, kao i sto ce biti gomila koja ce je pljuvati opet, bez obzira na njeno pevanje....

nije mi namera nikaog da vredjam samo konstatujem...

pozz icon_rockdevil.gif

Cekaj, o cemu ti sad pa pricas ?

Ko pljuje tarju... A sto se tice njenih vokalnih sposobnosti, jos nisam video da je neko isprozivao nju...

A sto se tice nje, njenog menadzera i benda, ako mene pitas, to je jasno...Jednostavno, ne mozes da budes u NWu i da forsiras svoju solo karijeru...jebi ga...

Tarja do sada nije ni jednom, negirala Tuomasove reci, da je izjavila da joj Nightwish ne treba, i da odlazi posle sledeceg albuma...

Meni to neko da kaze, ja bi rekao samo ok, sada zavrsavamo saradnju..

comment_951895
po meni su to vec uradili na ONCEu

da, sad ce biti Twice, ili jos bolje, Once Again... icon_rolleyes.gif

Ja mislim da je za sve ovo Marcelo kriv.

Da ga nije upoznala mozda se ne bi toliko promenila...

Ko zna sta joj je utuvio u glavu...

ali verovatno je nesto tipa 'sta ce ti NW kad mozes imati solo karijeru'

ili tako nesto...mozda joj je utuvio i to da

ona njima nije ni do kolena zato sto ima ipak neko

muzicko obrazovanje..

bzvz.

s druge strane, prirodno je da ona zeli da se usavrsava na solopevackom planu...