May 14, 200817 yr comment_1667840 odo slusati neki UGBM iz kultne koverte (evil G knows o cemu pricam) Ta koverta je toliki kvlt da ja ne bih smeo ruku da zavučem unutra
May 14, 200817 yr comment_1668021 Interesantno, i ja koristim fotku iz avatara u iste svrhe. Zajeban sam, a? gace spadaju kad te covek vidi mada te jos u mantilu nisam video
May 14, 200817 yr comment_1668167 Na prvi sluh ja sam duboko razocaran...vokal mi je nekako mnogo meksi...ko Alexi na trenutke... Edited May 14, 200817 yr by StarbreakeR
May 14, 200817 yr comment_1668318 Na prvi sluh ja sam duboko razocaran...vokal mi je nekako mnogo meksi...ko Alexi na trenutke... Hm, ne kapiram paralelu sa Alexijem? Ali slazem se za mekanost, meni se to ponajmanje svidja u pesmi. Ni blizu black pevanja.. I zvuk mekaniji... ovo je u odnosu na Armada-u power metal.. Not good.
May 14, 200817 yr comment_1668421 Ja sam još za Armadu rekao da je sranje, a vi ćete tek da se razočarate u Kolossus, što znači da sam ja čista avangarda
May 18, 200817 yr comment_1670805 Hm, ne kapiram paralelu sa Alexijem? Ali slazem se za mekanost, meni se to ponajmanje svidja u pesmi. Ni blizu black pevanja.. I zvuk mekaniji... ovo je u odnosu na Armada-u power metal.. Not good. Prvi takt kad zapeva me toliko podseca na Alexia, da je to horror
May 18, 200817 yr comment_1670846 Jes da je malo vokal omeksao ali pa sta kad je produkcija na vrhunskom nivou. Meni se svidja pesma mislim da ce kolossus sudeci po ovoj pesmi biti podjednako dobar ko Armada, ali ko zna......(cak ima neka dobra doza melodichnosti) I sto jos lepshe ove pesme cemo cuti lajv u decembru .
May 19, 200817 yr Author comment_1671456 Ја не верујем да ће бити добар као претходни, али не сумњам да ће бити квалитетан.
May 20, 200817 yr comment_1673020 http://www.nuclearblast.de/splash/keep/index.html evo e-carda, ima da se chuje po lechka od svake pesme. Jako, jako chudno..kap'ram da ce na ovaj album biti potrebno navikavanja.. jbt ona Warmonger usrana sa onim emo vokalima.. Ne znam koji im kurac sa ovakvom produkcijom..i josh vokali..bljah...
May 20, 200817 yr comment_1673104 http://www.nuclearblast.de/splash/keep/index.html evo e-carda, ima da se chuje po lechka od svake pesme. Jako, jako chudno..kap'ram da ce na ovaj album biti potrebno navikavanja.. jbt ona Warmonger usrana sa onim emo vokalima.. Ne znam koji im kurac sa ovakvom produkcijom..i josh vokali..bljah... Imitiraju In Falmes. Neznam pogledajte sliku izgledaju mi nekako pederasto, neznam zasto XD.