Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Inache kvalitet pesme se gleda dal ista ima blast i duplu pedalu. :D A, ne bi mi ni smetalo da album bude Reinkaos, samo da bude dobrih rifova i soloa i ja zadovoljan. :D

• Replies 1.1k
  • Views 93.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto? Zato što će da sruši naše blekmetalske elitističke zidove? Ja se neću osećati manje posebnim ako sto puta više ljudi bude slušalo black metal posle ovoga. Uostalom, ko smo ti, ja i Euronymous (

• Guest Spasenija-NAAĆI
    Guest Spasenija-NAAĆI

Mene moj Peca privukao na ovije muzićare

• Black desire
    Black desire

Ma kul su to albumi ali u to vreme je to bio neki standard i sve je to lepo...ali ovo sto KoK radi danas jeste i posebno i jedinstveno i originalno, oni sa bubnjem, gitarom i basom zvuce epskije od 90

Blast i dupli bas su obeležja ekstremnog metala, ako ih nema, to onda više nije ekstremni metal. Ako bude dobrih rifova i solaža, onda neće ličiti na Reinkaos.

Pa dobro. Mozda ce samo na ovoj da izostaje to, a na ostalim pesmama da se pojavi, ali opet oni kazu sami da ih ne interesuje dal ce biti extreme ili ne. Meni su rifovi na Reinkaosu mnogo dobri.

Pored Keepa, drugi favorit Norveske je ova devojka, pa da cujete i tu pesmu:

Samo opusteno Obsidijanu, postoji sanse i da zastupash Norvesku na Evroviziji. :D

Keep+of+Kalessin+Obsidian+C.jpg

Edited by Lunar

Svidja mi se pesmica, prava zarazna komercijala. Iz strukture se vidi da je radjena bas da udje u uho. KoK dobija :rockdevil:

Sta su onda jedan Autopsy ili Celtic Frost. Danas se pojam extremnosti veze za debilane tipa Dying Fetus,Infernal War.

pitam se sta misli o novoj pesmi ona liksa sto se spijateljila sa O i T pa su je stavili na spisak na svirci :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Vervatno joj se kontrapunkt kompozicionalne fuge dojmi nesrazmerno u odnosu na pentatoničnu skalu, ali će joj Thebon srediti backstage pass.

Edited by Grobodan

pa da ipak je bila najlepsa na svirci

Teško biti najlepši na metal svirci :haha:

Zavisi ko svira, nisam nikad video onoliko zena na metal koncertu kao na MDB.

Nisi bio na CoF. Mada, to i nisu neki reprezentativni primerci žena...

Ono na CoF nisu bile zene nego prekookeanska plovila. Najlepsa devojka koju sam ja tada video bese neko fensi obuceno smedjokoso celjade pored mene koje otpeva od reci do reci "From the cradle to enslave". :wub:

Edited by Talvi

Kad mene prigrli neka debela grofica pošto je videla da sam otpevao Dusk... mislio sam da ću skončati.

Zato se ja na koncertima uvek krećem u svom gej društvu: Grob, Goxy, Black Desire, Grishnackh... Makar me i zagrlili, više volim poznato zlo nego nepoznato dobro :haha:

Edited by oʞɾoƃ

Teško biti najlepši na metal svirci :haha:

Nije, ali tebi i dalje ne uspeva. :P

• Author

otpeva od reci do reci "From the cradle to enslave". :wub:

То могу и ја. :rockdevil:

Zezam se. Mada, ti to već znaš. ;)

Najlepsi covek na toj svirci je bio Thebon ;)

A najruzniji - basista Samaela. Najgrdje ponasanje i pokreti na sceni koje sam ikada video.