Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_1208638

Па се питаш ко ли се бринуо о њој у преткинеско време?

Ево још мало, Азиса. Ко воли нек изволи, препоручујем ...Азис феат Устата

Страшно ...

• Replies 5.2k
  • Views 701.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

Kafana>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>splav Juzni vetar ±∞ Zakleti roker i metalac= zutokljunac do 15 leta, ako se od 15 i dalje deklarise-sab

• Intelektualna elita tog vremena je mogla da bude samo istochno orijentisana jer je pochivala na uchenjima Karla Marksa. I da, svi tvoji idoli su tada okarakterisani kao takvi – kicherica/nizha forma u

• Author
comment_1209580

То ме подсети на онај чланак у Скандалу, вијагра и то ...icon_smile.gif

Марта је личила до пре годину дана на женско, и то icon_rockdevil.gif , а сад личи на моју професорку из српског у гимназији ...

comment_1209711

Grand Folk Festival trajaće od 17. - 18. 10. 2006. godine...

Znači, dva dana, 17. oktobra biće veče rezvisano za mlade zvezde, dok je finale predvidjeno za 18. oktobar. Festival će se direktno prenositi putem televizijskog prenosa u Srbiji, Bosini i Hercegovini, Bugarskoj, Makedoniji, Sloveniji, Rumuniji....

Glasaće televizijski centri, stručni žiri i publika...

Kako kažu, na tom festivalu čuće se "nova srpska muzika"...

Sigurno će učestvovati: Mira Škorić, Maja Marijana, Dejan Matić, Marina Živković, Luis, Tanja Savić, Snežana Djurišić, Darko Filipović, Ćira, Marinko Rokvić, Nemanja Nikolić, Bane Mojićević, Slavica Ćukteraš, Milica Todorović, Blizanci, Stevan Andjelković...

comment_1209767

Pokusajte da skinete solo za pesmu Kad se napijem od Sinana Sakica sa album ljubila me zena ta,meni fali jos par pesama da kompletiram mp3 kolekciju inace Sinan,Mile,Brena,Sasa Matic,Aca Lukas,sve je to kult bez kog se ne moze i naravno Ceca i stara i nova,mada stara je bila Heavy,ali ovo sad je isto zajebano,na primer forshpil za pesmu zuto pile,au zajebano za sve pare da se osvira!!!

comment_1210392

Meni tako zvoni mobitelj,al' samo refren.Chak sam ga do skora imao i u potpisu.

Prvi put kad sam pustio to bio sam na igralishtu,igrali smo fudbal.Pola sata kasnije mi je baterija bila prazna od silnog prebacivanja na druge telefone.

Shto bi rek'o jedan moj drug:"Idem kuci da zovem sam sebe na mobilni sa fiksnog,keva nece da iskljuchi pa ce morati da slusha". icon_smile.gificon_smile.gif

Ti propadaaaash,ti propadaaaaash

Jer se opiiijaaaaash

Ti propadaaaaash,ti propadaaaash

Jer se drogiiiraaaash!

Edited by Akumu

comment_1210969
ja sam verovatno skrenula, ali po ceo dan slusam Donu Ares i onu pesmu "To mi nije trebalo" icon_confused.gificon_redface.gificon_confused.gif

Pesma mnogo bolje zvuci u izvodjenju grupe izazov i njihovog pevaca Dzenana.

Meni je ta pesma zesce poznata i sve mi se cini da je dosta stara i da je neko ranije pevao ali stvarno psema je sasvim ok.

comment_1211780

ja slusham samo old skul kafanske narodnjake, tipa "tudja zeno shto me ne probudi, svanulo je poznacje me ljudi" icon_smile.gif .

Jel zna neko kako se zove lik koji peva ovo? Zoka-neshto...

Ima kaseta od 60 min na kojoj ide neki snimak, valjda uzivo iz kafane, nemam pojma, na kojoj sviraju svih 60 min. bez stajanja, samo posle svake druge strofe se menja glavna tema i instrument koji je svira, a ovaj lupeta neke gluposti, meni to izgleda kao da usput smishlja tekst...