October 17, 200717 yr comment_1515494 samo za pijano drustvo u cosku, trenutno slusam ovu pesmu: Mitar Miric Maloletnica Pobegla si nocas, pobegla od svojih dosla da mi kazes da me ludo volis rizikujes mnogo, a i ja sa sobom opasno je mala da se vidjam s tobom Ref. Idi kuci maloletnice jos si mlada za poljupce idi kuci jer ja sam njen ja sam njen i zaljubljen Sta ce reci tvoji kad se vratis kuci pitace te gde si bila cele noci previse si hrabra za godine svoje premlada za ljubav ljubav i nas dvoje Ref. Sacekaj jos malo, ludosti ne pravi momak tvojih snova sam ce da se javi nek ostane tajna da si sa mnom bila jer ja nisam onaj, o kome si snila Ref.
October 17, 200717 yr comment_1515499 samo za pijano drustvo u cosku, trenutno slusam ovu pesmu: Mitar Miric Maloletnica Pobegla si nocas, pobegla od svojih dosla da mi kazes da me ludo volis rizikujes mnogo, a i ja sa sobom opasno je mala da se vidjam s tobom Ref. Idi kuci maloletnice jos si mlada za poljupce idi kuci jer ja sam njen ja sam njen i zaljubljen Sta ce reci tvoji kad se vratis kuci pitace te gde si bila cele noci previse si hrabra za godine svoje premlada za ljubav ljubav i nas dvoje Ref. Sacekaj jos malo, ludosti ne pravi momak tvojih snova sam ce da se javi nek ostane tajna da si sa mnom bila jer ja nisam onaj, o kome si snila Ref. E to je dobar bluz
October 19, 200717 yr comment_1516412 Nemam pojma, i ja sam sad čuo. Možda je bio bolestan? Dugo ga nešto nije bilo u medijima.
October 19, 200717 yr comment_1516414 Kako nije? Izdao album ove godine! Ja sam ga videla na nekoj televiziji letos... Umro je u bjeljinskoj bolnici u 43. godini zivota...
October 19, 200717 yr comment_1516471 Pa, ovo je bilo relativno skoro, s obzirom na cinjenicu da nisam ni videla, ni cula za njega od kad su ukinuli Palmu...
October 19, 200717 yr comment_1516475 Ljudi, umro Nino!!! ne seri!!! šta ćemo sad??? tri dana žalosti???
October 19, 200717 yr comment_1516481 Naravno! Bio je mnogo veca faca od Toseta, a jedva da se spomenulo da je umro.
October 19, 200717 yr comment_1516543 Ako je ovo stvarno istina, idem da otvorim temu na "Sve i svasta". Svi su na Tosetovoj temi rekli da im je zao kad neko umre, bez obzira sta je radio i cime se bavio. Bas da vidim hoce li se svi javiti i povodom Ninove smrti. Samo da mi potvrdite informaciju.
October 19, 200717 yr comment_1516547 24SI - Sinoć oko ponoći u 43-oj godini života u Bijeljinskoj bolnici preminuo je Nikola Rešić "Nino", rođen u Bosanskoj Dubici 12.01.1964. godine. Početkom rata odlazi u Srbiju, gdje je i počeo vlastitu karijeru. Svojedobno je bio najpopularniji folk pjevač ovih prostora, a proslavio se hitom Zorana Matića iz 1993. "Što mi noći nemaju svanuća", pjesmom koja je ubrzo postala megahit. Niz godina snimao je za ZAM produkciju iz koje su izisle sjajne pjesme: "Šta ću mala s tobom", "Nemirna si kao čigra", "Zaćutale sve gitare", "Tvoje oči"... 'što mi noći nemaju svanuća što kafana postade mi kuća' ili 'šta ću mala s tobom kunem ti se bogom još uvek si mlada da te ljubim sada' r.i.p. Edited October 19, 200717 yr by Brainsaladsandar Guuuz
October 19, 200717 yr comment_1516624 A jel slusao neko onu malu Danijelu iz Bosne?'Ladno neko dete peva ovo U lose sam drustvo ja upala Sta je droga ja to nisam znala Sada svima savetovat' mogu lud je onaj ko uzima drogu Morfin,hasis i marihuana Druga droga znana i neznana Pokazuju svoje pravo lice Drogerasi su samoubice Mora da se cuje da bi se poverovalo! da... ostatak pesmice: Kokain je zlo ovoga vjeka I opasnost za svakog chovjeka, Unishtava svako zhivo bicje, Drogerashu tuzhna zora svicje! Refren Heroin nas sasvim unishtava, Ko nastavi nesrecja je prava, Vala svima savjetovat mogu: Drogerashi napustite drogu!!!
October 20, 200717 yr comment_1516663 Koja je sansa da mi objave umrlicu s ovom slikom: ? Bio je smeker, transcedentni idol mladih.
October 20, 200717 yr comment_1516678 ''Поноћ већ је ту, а ти још си са мном чекају те мораш поћи... Еее ее хееј, шта ћу мала с' тобом кунем ти се Богом још увек си млада да те љубим сада!'' УЖАС! Ако ме Тошетова смрт није потресла, Нинкетова свакако јесте! Штета, баш је био баџа - много сам га готивио у трећем/четвртом основне када је био на врхунцу популарности. Труни у Миру Нинке...
October 20, 200717 yr comment_1516756 Да ли се још неко овде ложи на Усне боје вина од Бобана Пиромана? Генијална песма...
October 20, 200717 yr Author comment_1516808 Мене већ трећи месец одушевљава та песма, откад се појаво спот на ДМСАТ... Него, трагедија! Умро Нино, Амир Решић, Бог да му душу прости... Гледао сам синоћ ону емисију на БН и погоди ме... Умро је од перфорације јетре или сл. узроковане алкохолизмом. Једна од култних песама, између осталих, је и : "Ти си ћерко татин син на судбину се не жалим Ти си ћерко татин син са тобом се поносим" RIP Edited October 20, 200717 yr by Álvaro Recoba
October 21, 200717 yr comment_1517256 Kolko ja tog coveka gotivim to je strasno...Zeljko Sasic je obelezio moje dane u osnovnoj skoli a pesma Neka Oci Mi Uzmu mi je himna.Koja legenda.
October 21, 200717 yr comment_1517434 Meni je najomiljenija njegova ''Ti Lutko Moja'' Mada su mi i ''Podočnjaci'' u ''opisu posla'' Znači stariji hitovi...
October 26, 200717 yr comment_1520394 Да ли се још неко овде ложи на Усне боје вина од Бобана Пиромана? Генијална песма... Ma ne seri! Ko je taj uopšte? Ko još pije vino?