August 21Aug 21 comment_3117305 Niš' posebno. Kao da su je napisali za 5 min.Videćemo ostatak albuma, ne gajim neke nade. Meni poslednji baš dobar album od početka do kraja bio "Low" od pre 30+ god.
August 22Aug 22 comment_3117318 meni se sviđa stvar, omot je kao da su upregli Kantora da preradi Practice sa pola gasa, ali manje bitno
Friday at 09:14 AM3 days comment_3118525 KnjigovanjeTestament - Para Bellum (2025)Piše: Ilija Đurđanović Kalifornijski treš metal? Pa da...ovo je metal za sve ljubitelje teške svirke. Izdvaja se na ovom disku stvar Nature Of The Beast, kao i solidna Havana Syndrome, ostale...
Friday at 03:04 PM3 days comment_3118537 Лик се из петних жила потрудио да напише рецензију од 5 реченица 😂
Friday at 03:58 PM3 days comment_3118540 Treba svi da otvorimo po blog i da tu pišemo komentare za preslušano
2 hours ago2 hr comment_3118583 Mogu reći da mi se baš dopada novi album, na prvo slušanje mi malo delovao kao bućkuriš svega i svačega, ali kako se album sve više vari baš lepo ulazi u uši. Vidi se da su hteli da naprave poprilično agresivan album, prve dve stvari su verovatno najžešće otvaranje njihovog albuma ikad, tu su baš bili u fazonu daj da ubacimo sve iz sopstvenog arsenala, plus još da malo začinimo blek šmekom i to nije ispalo ni malo loše, iako nisam takav stil od njih očekivao, iako znam da se Erik opasno loži na to.. hahaha. Naravno na albumu ima i par njihovih prepoznatljivih mid-tempo stvarčica sa jakim rifovima i (kao i uvek) presjajnim solažama, odakle Skolniku toliko ideja posle 40 jebenih godina nije mi jasno, ali kapa dole, Bog! Novi bubnjar je zapravo najveće iznenadjenje, ko bi rekao da posle Pola, Džina i Dejva može neko toliko da utiče da ovaj bend zvuči ovako zajebano, pravo osveženje, kad se na to doda da je Stiv tu da sve to poveže njegovim bravurama na basu ne može se očekivati ništa drugo do perfekcije što se same svirke tiče, idejno sve to i dalje ostaje oldskul i bez nekih nepotrebnih novotarija. Produkcija takodje na vrhunskom nivou iako su (konačno) promenili producenta, sve štima ko pod konac. E sad kad bih tražio neke mane rekao bih da mi je ipak druga polovina albuma nešto slabija, zapravo poslednja, naslovna stvar, baš nekako deluje najprosečnije, iako možda i nije najgora na albumu, samo jednostavno deluje neinspirativno za završetak jednog odličnog albuma..Botom lajn da je Testament još jednom pokazao da i jedan prastari treš bend i dalje može da napravi izuzetno kvalitetan album. Nije ovo neko čudo koje će uticati na bog-zna-šta, ali skroz solidan povratak ovih legendi čija mi se poslednja dva albuma i nisu nešto svidela. Nije još vreme da ga rangiram u njihovoj bogatoj diskografiji, ali zasigurno će biti u nekoj gornjoj polovini! Takodje verujem da ni ocena neće mnogo varirati, ali nek bude za sad jaka osmica! Edited 2 hours ago2 hr by HUMAN
45 minutes ago45 min comment_3118587 Zaslužili su! Ako i Megadjed izbaci album ovakvog kvaliteta ću da pišem