Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masa ili definicija? 62 members have voted

1. 1. Masa ili definicija?

• Masa
      14
    • Definicija
      39

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 436.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, nj

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Svi koji ja pratim po jućubu kažu da ne treba koristiti teške bučice za bicepse. Za mišićnu masu rekao bih da je idealno 8-12 ponavljanja, više od toga je gubljenje vremena. 1-6 ponavljanja je isključ

• Pa nisam se tebi obracao,vec sam odgovarao Hefestu jer je on zapoceo tu pricu.To sto si se ti nasao prozvanim je tvoj problem.A ako sam ti toliko dosadan,sto konstantno odgovaras na postove?Sto ne ign

comment_2698884

Ima li neko iskustva sa Mutant whey-om? Vidim da ima jako dobru cenu a i na bb.com je dobro ocenjen.

Ja sam pio iskustva su dobra, kad sam ja kupovao bio je najjeftiniji, jer je to niskoprocentni protein,kad se preracuna odprilike je cena kao Ellite ali koliko znam kanadska su firma i sve sto pise na deklaraciji je tacno, ukus je ok, inace nacuo sam da su se pojavili falsifikati Dimatizerovog ellite proteina, tako da pazljivo

Inace ja se uprasio malo, jbg ishrana, fat storing machine :(

comment_2700462

Definitivno nije stabilno ako nisu povezani šipkom/šipkama stalci međusobno, jer ćeš na poslednjim izdizanjima, gde se upinješ i treseš da izguraš, imati lošiju kontrolu i postoji mogućnost da poguraš rukama u strane i da se razdvoje, ili čak i spoje ili krenu napred-nazad. Ne bi' ja to bir'o.

comment_2701957

Definitivno nije stabilno ako nisu povezani šipkom/šipkama stalci međusobno, jer ćeš na poslednjim izdizanjima, gde se upinješ i treseš da izguraš, imati lošiju kontrolu i postoji mogućnost da poguraš rukama u strane i da se razdvoje, ili čak i spoje ili krenu napred-nazad. Ne bi' ja to bir'o.

Sto bi bio sjajan YT snimak :haha: Istina, cak su i dve tupave stolice bolje resenje.
comment_2701980

Jel koristite klasičan ili thumbless (monkey grip) hvat na benču?

Oko ovog uvek suprotna mišljenja al moram da priznam da dižem više sa monkey hvatom, nego sa klasičnim.

Klasičan hvat je mnogo sigurnija opcija, bez obzira na sve, ja se ne bih zezao sa tim čim pređeš na veće težine.

Takođe jedna od glavnih fora kod benča je da šipku stegneš što jače možeš, a to je takođe lakše izvesti ako uhvatiš klasičnim hvatom.

comment_2701983

Ja isto koristim klasican hvat, mada ja ne dizem neke velike tezine. Tako mi je cak i mnogo lakse, ne znam zasto se koristi monkey hvat tacno ali meni ne odgovara nimalo, nekako mi je neprirodno

comment_2702289

Daklem, uzela sam ovo da probam:

upper_knee_6.jpg

http://www.spidertech.com/pre-cuts/upper-knee-spider-324.html

Ima li ko iskustva? Sa tim ili bilo kojim kinesio tape... pišem ovde jer je najposećenija sportska tema, možda nije baš teretana :haha:

Nije mi jasno to za gripove, zar nije logično da se bez palca koristi kad privlačiš šipku (ili telo) a ne kad guraš od sebe?

comment_2702503

Nisam bio u teretani jedno 20ak dana, preselio sam se. Našao sam ovde neke sprave za vežbanje u šumi, do jaja su al je ladno u pičku materinu. Sad sam malo trčao i radio zgibove i propadanja, mrak, uhvatiš šipku a ona ladna ko kurvino srce, rekao bih da jedno 2 stepena ima. Biće veselo kad bude minus...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.