Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 471.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja.

• Теме сам ја закључао, а Сморок је само спојила, мислећи да је то ОК. То прво. Друго - разлику јемо писмене од неписмених. Треће - ова тема се закључава и видећу кад ћу да је откључам. Ко пита на н

comment_2687028

Hahahaah!! Nekada su i skrndelji prva liga. Neke od najlepsih riba koje sam tovario su bili obicni balvani i prave kaludjerice u krevetu. Sem misionarske poze nisi mogao nista drugo da uradis. Ruke mi se kocile pa nisam mogao viljuskom ni krompir na nabodem. Jebes ti to. Neka i bude neka krsina, ali da zna znanje tj. da hoce sve poze, da hoce da ga blajva i da zeli da napreduje u tome i da ozbiljno uzima u obzir i analni seks u fazonu makar da ga proba. To je prava zenska, a ne lepotica koju mozes samo da gledas kako tupavo trepce okicama.

evo jedna za tebe

comment_2687086

E to bas. Uglavom ruzne ribe su davale sve od sebe da nisam vise znao sta da im radim. Sve perverzije zadovoljene. Tako se dostize nirvana. Bilo je i lepih koje su znale znanje, ali su bile uglavnom prave drolje i radodajke koje ne bih nikada upoznao sa roditeljima.

Od cele armije riba mogu da kazem da su samo 4 lepe dobile prolazne ocene u krevetu.

Edited by HEFEST

comment_2687127

Mene mnogo palila jedna sisata plavusa (koja u BG-u nije mogla da nadje dovoljno veliki brushalter :mhihi:) i koja je nosila onu brojanicu ya oko vrata. Kada je gore a sise te pritisnu imas osecaj kao da trpas casnu sestru. Nikada vece sise u mladog devojceta nisam video. Merio sam ih i mogu reci da imaju nekoliko kilograma svaka. Ne znam tacno po koliko ali ispod 3 kg nije sigurno.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.