Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 295.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_2358486

Хоће некад тако да се забагује, тј да истрипује систем да је фајл у употреби. Ресетуј комп и биће обрисан. А ако не буде, обриши га онда и нема проблема.

Sad si mi rekao nešto novo. Znam ja sve to, ali hoću da sredim koren, a ne da restartujem svaki put.

Će se proba.

Da li je u pitanju .mkv?

edit: Ovaj Unlocker što je Talvi okačio ne radi na W7. Ovo radi: LockHunter

Ovog puta .mp4, pre neki dan je bio neki audio fajl, ako se ne varam. Inače, koristim XP, tako da... ;)

EDIT: Usrećio me ovaj Unlocker, zahvaljujem. :)

Edited by Lou

comment_2361606

Nije bas problem, ali mi ide na kurac strasno:

Npr. otvorim SAJT A, onda ukucam preko Google search engine-a nesto, pojave se rezultati, i onda udjem na SAJT B. Pritisnem back da se vratim na rezultate, ali se vratim na sajt A tj. back kontrola mi preskace google rezultate. Ima neko ideju kako da se ispravi ovo?

• 2 weeks later...
comment_2366903

Ljudi, ima li neko da preporuči neki fini kuler za CPU? Imam Q6600, koji je recimo jedan procesor koji beše ispred svog vremena kad je napravljen (i pazaren), ali sada kad su nastupile igre koje ga potpunije iskorišćavaju imam problema sa pregrevanjem sa običnim kulerom. Uz to sam pogrešio i što sam pazario Revoltec pastu umesto Arctic-a npr., ali nažalost nije bilo boljih, a meni je bilo hitno. Sad kad sam je potrošio ima da padne Arctic. Posebno me zanima, ako ste imali iskustva sa nekim kulerima, za koliko otprilike stepeni su vam hladili procesor u odnosu na hlađenje običnim box kulerom.

comment_2367916

Ljudi, ima li neko da preporuči neki fini kuler za CPU? Imam Q6600, koji je recimo jedan procesor koji beše ispred svog vremena kad je napravljen (i pazaren), ali sada kad su nastupile igre koje ga potpunije iskorišćavaju imam problema sa pregrevanjem sa običnim kulerom. Uz to sam pogrešio i što sam pazario Revoltec pastu umesto Arctic-a npr., ali nažalost nije bilo boljih, a meni je bilo hitno. Sad kad sam je potrošio ima da padne Arctic. Posebno me zanima, ako ste imali iskustva sa nekim kulerima, za koliko otprilike stepeni su vam hladili procesor u odnosu na hlađenje običnim box kulerom.

Titan Fenrir ili OCZ Vendetta 2. Nema svrhe da se poredi sa box cooler-om.

comment_2368210

Hyper 212+

comment_2368761

Hyper 212+ je odličan, samo vidi da li može da ti stane u kućište. Ja imam matori Thermaltake Big Typhoon 120 VX, danas kupujem Hyper 212+ da ga zameni. Ako nemaš prostora u kućištu onda pazari Hyper TX3.

Imam Armor kućište od TT-a, mislim da ne bi trebalo biti problema, mnogo je prostrano :pivopije: Kuler koji preporučujete nije preskup, a koliko ga hvalite ima da padne neki fini overclock, koji će odložiti kupovinu novog procesora, koji mi verujem neće biti potreban još neko vreme.

comment_2369137

Sad si mi rekao nešto novo. Znam ja sve to, ali hoću da sredim koren, a ne da restartujem svaki put.

crtl-alt-delete.

Odeš u Task Menager i ugasiš program koji ti je eventualno zarobio fajl.

Ponekad playeri (recimo VLC), iako ga ugasiš, on ostane u pozadini zabagovan.

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.