Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 296.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_2758301

u teoriji: VAC (koristio program ranije, odlican) + VSThost (nijesam koristio ali izgleda da radi u tandemu sa ovim) + neki plagin koji to radi (mozda ovaj stereo tools)

takodje nesto mozda: http://jduthemes.tumblr.com/post/31567475731/reverse-stereo-left-right-channels-with-ac3filter

inace mozes kablove da prekombinujes ovako, sasvim legitimno resenje: http://www.overclock.net/t/1114172/how-do-i-reverse-audio-channels-win-windows-7#post_14889222

comment_2758838

Za jebavanje sa elektronikom, štampanim pločama i menjanjem sitnih delova ranije je bio zakon Čika Pera, nisam odavno koristio njegove usluge, ti proveri...

Evo samo info iz prve ruke, ortakinja otišla po mojoj preporuci, Čika Pera i dalje fercera, popravlja sve, i dalje jeftino je :)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
comment_2764290

pokušavam da prebacim neke video snimke na ortakov mob, samsung neki duos bemliga

komp ga prepoznaje ili kao fotoaparat ili kao kameru, ali u svakom slučaju neće da na svoj disk prebaci snimke, to jest onemogućena je send to ili paste opcija

pritom mi sere da mi je potrebna sp3 verzija windows media playera 11, što već imam, ne znam ni zašto mi to traži, sem ako nije zbog toga što mobilni prepoznaje samo kao kameru, a ne stvarno mobilni, ne daj bože kao obični hard disk, što moj komp inače čini sa drugim samsung telefonima

normalno ga otvorim u my computeru, normalno bilo koji fajl send to drive H ili tako nešto, i prebaci

ovde ništa od toga ne radi

comment_2764291

Koi ti je windows? Meni se to na xp desavalo, ali na Win7 radilo kao sat. NAci program ti radi tj. instalacija sigurno, ali ima nekih problema sa tvojim sistemom. Izguglajj resenje.

comment_2764305

hehe, snimio bih mu na vhs kad bi moglo

al smešno je, ukačio sam pre par dana i galaxy3 i galaxy5, šljakali su na komodoru samo tako, a ovaj stariji mali samsung sere nešto

a i ja mu rekoh da mora na fonu nešto da promeni da ga ne vidi samo kao aparat, al ni on pojma nema

nek pročešlja malo pa ću da vidim, moj komodor radi ferpektno

comment_2764308

Meni problem pravio Samsung Galaxy S III mini

Nov sa default podesavanjima. Naci nema sanse da je do podesavanja telefona.

comment_2764318

Da moja keva je to znala da ukljuci. :haha:

Evo sada ga probah ponovo. Ni dalje ne radi na xp, a kod nje na Win 7 radi samo jebe.

comment_2764727

na kraju sam odradio prebacivanje preko blututa...

a sad imam drugi problem, zanima me postoji li kabal pomoću kojeg mogu da uključim komodor u kolima

nači u upaljač

comment_2764753

problem:

podesio sam da hard-disk i monitor odu u standby posle 2 sata neaktivnosti. e sad, kad ponovo sednem za komp i izadjem iz standby režima sve radi ok ali kad posle nekog vremena ponovo napravim pauzu (>= 2 sata) ni hard-disk ni monitor ne idu u standby. zašto? da nije do napajanja možda?

comment_2764767

Katse odreknes Siptaristana i pledzujes alidzans matici Serbskoj!!!

nikad, daj link

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.