Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 540
  • Views 60.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moje pravilo za muziku je jednostavno: bendovi čiji članovi nemaju dugu kosu - ne valjaju ničemu. Ili bar da su kosijaneri pola članova ili pjevač, pa OK.   Onda ako ispune taj uslov, tek se dalje m

• Lupate gluposti!   Nemate pojma kako je tesko uraditi i napraviti ono sto je Blaze uradio. I glupost je odmah poverovati da je sve onako kako je "bend" napisao.   Cak i da jeste tako, CAK, mogu s

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Inače, album je sranje. Možda ima poneka dobra deonica, ali ježio sam se dok sam slušao. Od užasa, jer prošli album je bio jebeno remek delo.

• 2 weeks later...
comment_2570510
Ja se samo pitam da li je tekst pesme "Dimebag" napisao Blaze ili neko desetogodisnje dete..

Ok, daleko od toga da je Blaze briljirao u tekstu za pjesmu "Dimebag", ali ako cemo tako gledati, takvo pitanje bi mogao postaviti za polovinu tekstova u heavy metal pjesmama. Sve u svemu "Dimebag" je ako nista iskren omaz za pokojnog gitaristu.

Sto se tice ovogodisnjeg Blazeovog albuma, nije me odusevio. "Promise and Terror" mi je bio neuporedivo bolji.

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • Author
comment_2616213

Novi EP "Russian Holiday"

1. Stealing Time

2. Russian Holiday

3. Soundtrack of my Life

4. One More Step

5. Sign of the Cross

Acoustic EP.

Track 1 is a Blaze cover from "Tenth Dimension" (2002).

Track 2 is a brand new Blaze Bayley song.

Track 3 is a Blaze cover from "Blood & Belief" (2004).

Track 4 is a Blaze Bayley cover from "The King of Metal" (2012).

Track 5 is an Iron Maiden cover from "The X-Factor" (1995).

Edited by Divlji Tigar

comment_2617296

The Hunger, Meant to be, Regret, While you were gone, Surrounded by sadness... Neke od mojih omiljenih Blaze Bayley balada. Mada nisam bio siguran da li da neke od njih navedem, pitajući se da li su balade. Stare at the sun meni na primer ne bi bila balada, ali to je večita diskusija u koju ne bi vredelo ulaziti. :bigblue: Nova pesma mi se nije posebno dopala...

• 3 months later...
comment_2660190

Blazeov koncert u Nisu iz novembra 2010. je jedna od najenergicnijih i uopste najboljih klupskih svirki na kojima sam ikad bio. U medjuvremenu, neke stvari su se (nazalost) promjenile. Blaze je raskrstio puteve sa bracom Bermudez, nakon vrlo dobrog "Promise and Terror" albuma uslijedilo je, po meni, dosta blijedo izdanje "The King of Metal", a ni oni njegovi skorasnji live snimci iz Rusije, ili vec odakle, me nisu nimalo dotakli. Vidjecemo u kakvoj ce biti formi Blaze kad dodje kod nas u martu i sa kakvom ce postavom svirati, mada sam za sada malo rezervisan po pitanju te svirke.

comment_2660215

... Blaze je raskrstio puteve sa bracom Bermudez, nakon vrlo dobrog "Promise and Terror" albuma uslijedilo je, po meni, dosta blijedo izdanje "The King of Metal"...

Stvarno je velika steta sto nije zadrzao tu ekipu i mislim da se tek posle njihovog odlaska moze primetiti koliko su oni bili znacajni u celoj toj prici. Jbg...