4 hours ago4 hr comment_3122964 Bas iznenadjenje. Ne znam sta da kazem. Album sasvim vise nego solidan, mada meni je najveci problem sto mi se najvise svidjaju Isis momenti. Doduse, ovo su utisci posle jednog slusanja. Report
3 hours ago3 hr comment_3122965 Isis momenti su mozda ono sto im je trebalo da im osvezi zvuk, vec su se zaglavili bili u formuli poslednjih nekoliko albuma. Album ko da je ispao sa kraja 90ih i pocetka 00ih, to je priblizno taj zvuk. Ima cak i souls at zero momenata na Seething and Scattered. Sigurno najbolji Neurosis album u poslednjih evo vec 20 godina. Report
3 hours ago3 hr comment_3122966 ovaj početak poslednje pesme ako im nije radio Vatican Shadow, neverica kako su naboli identičan vajb Report
2 hours ago2 hr comment_3122968 wow iskreno sam i izgubio interesovanje za bend malo jos pre nego sto je Scott cancelovanali kombinacija sa Aronom jbas zvuci kao odlican potez i bas nesto sto bi moglo da osvezi bend i pogura u dobrom pravcu. aj da cujem i album Report