Yesterday at 05:30 PM1 day comment_3122962 da se ne zalećem, ali decenijama nisu ovako zvučali Report
Yesterday at 06:33 PM1 day comment_3122963 odem da dremnem. timeline shifts. sačeka me novi neurosis. 🖤 Report
Yesterday at 06:43 PM1 day comment_3122964 Bas iznenadjenje. Ne znam sta da kazem. Album sasvim vise nego solidan, mada meni je najveci problem sto mi se najvise svidjaju Isis momenti. Doduse, ovo su utisci posle jednog slusanja. Report
Yesterday at 07:26 PM1 day comment_3122965 Isis momenti su mozda ono sto im je trebalo da im osvezi zvuk, vec su se zaglavili bili u formuli poslednjih nekoliko albuma. Album ko da je ispao sa kraja 90ih i pocetka 00ih, to je priblizno taj zvuk. Ima cak i souls at zero momenata na Seething and Scattered. Sigurno najbolji Neurosis album u poslednjih evo vec 20 godina. Report
Yesterday at 07:36 PM1 day comment_3122966 ovaj početak poslednje pesme ako im nije radio Vatican Shadow, neverica kako su naboli identičan vajb Report
Yesterday at 07:58 PM1 day comment_3122968 wow iskreno sam i izgubio interesovanje za bend malo jos pre nego sto je Scott cancelovanali kombinacija sa Aronom jbas zvuci kao odlican potez i bas nesto sto bi moglo da osvezi bend i pogura u dobrom pravcu. aj da cujem i album Report
11 hours ago11 hr comment_3122973 Dobro zvuci na prvo slusanje. Nista epohalno ali taman su toliko osvezili zvuk da bude zanimljivo. Btw pokusavao sam zeni (koja nema pojma ko su ovi bendovi) da objasnim sta se desilo, kaze cula sam izraz za to:BOG JE OBJAVIO SARADNJU SA ISUSOM Report
1 hour ago1 hr comment_3122982 Pa ono, dobar je album, možda čak i odličan ali ništa epohalno novo. Meni najbolje zvuče kad zazvuče baš kao Isis. Ima kul rifova, dobrih i ambijentalki, dobra su ova višeglasja, međutim nema ničega neočekivanog. Svakako bolje od par poslednjih dosadnjikavih Neurosisa sa Kellyem, al nemam pojma što Aaron ne okupi opet Isis ako su iole u korektnim međuljudskim odnosima ako mu se već svira ovakav fazon. U svakom slučaju, svet je lepši sa novom Neurosis muzikom nego bez nje al nisam sad pao u nesvest mada mi je bolji svakim novim slušanjem. Verovatno prava moć ovog materijala može da se oseti samo uživo al za sada samo Fire in the Mountains nastup je potvrđen. Report