Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 547
  • Views 49.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• LetTheMetalFlow
    LetTheMetalFlow

Ovo je više za temu Benediction nego Bolt Thrower , no dobro , kačio sam ja već tamo o ovom projektu , pošto pratim to od dana kad je David objavio da ima novi projekat sa Roggom Jonanssonom ali niko

• I tako, na kraju tri Kruševljanina samo završiše na svirci bojnom polju :]   Koja jebena pizdarija od večeri, ne znam ni odakle da počnem. Zvuk, prostor, bendovi, tenk, jedan od retkih koncerata gde

• brian boru
    brian boru

Bolt Thrower IVth Crusade maja... na meni...    

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
comment_971253

nabavih i ja novi album.Standardno dobro,mada nista revolucionarno,ali ponavljam-odlicno.Mene je ipak najvise odusevio omot,tekstovi su prikazani kao neki natpiosi na spomenicima...strava....do-jaja

comment_972516

Heh provalih skoro da dosta ljudi koji imaju Carcass - Reek Of Putrefaction CD u stvari imaju, umesto prvih 11 Carcass pesama (Genital Grinder, Regurgitation Of Giblets, Maggot Colony, Pyosisified (Rotten To The Gore), Carbonized Eye-sockets, Frenzied Detruncation, Vomited Anal Tract, Festerday, Fermenting Innards i Excreted Alive), ceo album Bolt Thrower - Realm Of Chaos...tragicno.

comment_972904
Heh provalih skoro da dosta ljudi koji imaju Carcass - Reek Of Putrefaction CD u stvari imaju, umesto prvih 11 Carcass pesama (Genital Grinder, Regurgitation Of Giblets, Maggot Colony, Pyosisified (Rotten To The Gore), Carbonized Eye-sockets, Frenzied Detruncation, Vomited Anal Tract, Festerday, Fermenting Innards i Excreted Alive), ceo album Bolt Thrower - Realm Of Chaos...tragicno.

Ja sam jedan od tih. Provalio sam da je to u stvari Bolt Thrower

comment_972984

Sto tragicno icon_smile.gif? Taman bolji bend slusaju icon_wink.gificon_cool.gif .

comment_973024

Kurac bolji,da izvines na izrazu.

Nego,nabavih i ja novi album.Nikad nisam bio neki extra fan,ali ovo im je extra dobar album,sigurno jedan od njihova 3 najbolja,uz War Master i IVth Crusade.Posebna pohvala za produkciju,koja je odradjena do jaja,svaki instrument se kristalno jasno cuje(bas deonice odvaljuju!).Sigurno mesto u Top 10 Death Metal albuma godine.

comment_973175

Nisam siguran ali mislim da je bilo 89-90-91 tada je karkas izdao prvi album. I meni bilo cudno, ali sam onda proverio kod Djure i on mi potvrdio. Jos mi rekao da je karkas bio zivi raspad kaze tada nisu jos bili toliko iskusni.

Nego da se vratimo na B.T ide li ko u pestu?