Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 162k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pa šta je nego salata? Da nije možda kompletan obrok? Ovo je meden recept ali kao prilog, ovo ima cirka 200-250kal, šio mu ga Đuro, odnos makronutrijenata 80% UH, 20% masti, nula proteina. Sve što ov

• Niko od nas ne voli kada je u nepriatnoi situacii, kada ima problem... ali i iz tog loseg stanja, dau se izvuci neke dobre stvari. Nauci kako da se boris i kako da pobedzues i unistavas prepreke   S

• In The Flesh
    In The Flesh

Informiši se prvo, idiote. U Beogradu je centar. Izguglaj Dr Ana Gifing.   Pa onda seri tako autoritativno.

comment_2506352
Prirodna zamena za jaja?

mozhe belance, zhumance treba izbaciti.

Meso je zdravo kao i jaja - izvori proteina. Ta prica sa zumancetom je preterana.

meso nije zdravo. isto tako i zhumance. zasicjene masne kiseline su zlo. a dobijaju se iz mesa, zhumanca i mlechne masti.

Nacin ishrane dosta zavisi od podneblja i genetike.

to je glupost. svi smo ljudi.

comment_2506358

Мало сутра је глупост. Дај, на пример, неком Французу (они ми први падоше на памет) да месец дана живи на индијској храни, па ћеш да видиш шта ће да му се деси.

comment_2506359
Дај, на пример, неком Французу (они ми први падоше на памет) да месец дана живи на индијској храни, па ћеш да видиш шта ће да му се деси.

nishta. samo je navikao na jednu vrstu ishrane, a od svake navike mozhesh da se odviknesh. to nema veze sa podnebljem, ili kamoli genetikom.

comment_2506442

Не у смислу отварања уста, убацивања хране, жвакања, затим гутања, те варења и избацивања, него у смислу да им је потребна различита храна услед различитих климатских услова у којима живе.

comment_2506443

Jednom da se složim sa rogozubom, mada uglavnom sve što priča o hrani je istina. Ista stvar kao što se ljudi naviknu na nadmorsku visinu posle par dana, nedelja, tako mogu i na hranu, npr. Mongolima koji ceo život jedu samo koze i njihove proizvode ili Etijopljanima koji ne znam da li su videli meso u životu, bi trebalo malo duže da se naviknu na našu ishranu, ali moguće je.

comment_2506465
Не у смислу отварања уста, убацивања хране, жвакања, затим гутања, те варења и избацивања, него у смислу да им је потребна различита храна услед различитих климатских услова у којима живе.

pa nije hrana odecja jbt (sem ako si lejdi gaga) pa da od klimatskih uslova zavisi shta cjesh da jedesh. ako se ja hranim zdravo u srbiji, i ako se japanac hrani identichnom hranom u japanu, i ako se maksikanac hrani identichnom hranom u maksiku i eksim na grenlandu, i etiopljan u etiopiji, nikom od nas necje nishta faliti, nego cjemo biti zdravi.

comment_2506490

kenjate, zhumance je odlično kada isklija... u pile.

ako su se generacije tvojih predaka hranile određenom vrstom hrane naravno da će tvoje telo lakše podnositi takvu ishranu... pretvaranje sveta u globalno selo će brzo anulirati stotine hiljade godina prilagođavanja ljudi podnevlju u kome su živeli (po pitanju svega pa i ishrane) ali daleko od toga da nije bez uticaja...

comment_2506517

Ja sam za poslednjih godinu dana probao sve i svašta, hranu iz raznih delova sveta počevši od sušija i morske hrane koju u Srbiji nisam mogao da pomirišem i ništa mi ne fali. Šta više počeo sam da uživam u raznovrsnijoj hrani. Ta teorija koju i moj ćale podržava da mi nismo genetski stvoreni za neku tamo hranu iz indije ili sa Kariba pada u vodu. To je više sociološki fenomen koji se globalizacijom polako gubi.

comment_2506525

Данас сам кроз сламку усисао чорбу од зеља у којој је било и једно јаје, мало брашна, једно кисело млеко, па сам појео пасуљ у којем је било мало хлеба, црни и прази лук, туцана паприка (због запршке), пола литра јогурта, пола литра чоколадног млека и све је то лепо, знам да су сви потребни састојци ту, ал' кењам се на храну која нема укус.

За три недеље има да се уништим од сланине и печења, јебеш храну која није укусна.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.