May 15, 20241 yr comment_3097938 Tek sam skorije malo podrobnije preslušao Hauntologist album i baš mi se sviđa. Drugačiji malo fazon od Mgle, ode malo u post vode i nešto eksperimentisanja što ja obično pozdravljam s obzirom da nisu već neki prežvakani fazoni. Najviše mi muzika vuče na White Ward ili na odličan album iz prošle godine, takođe Poljaci - Cursebinder, album koji mi je završio bez dileme na godišnjoj listi za 2023.
May 25, 20241 yr comment_3098184 Slažem se da ima album i dr. stvari, ali mene ipak malko smara kako se više sluša koliko podseća na Mglu, pogotovo prva polovina. Vokali isto 1/1 Mgla. Kad smo kod Mgle, kad će novi
July 10, 20241 yr comment_3099342 Rekao je Midzolaj Quote As for Mgła itself: - two releases considered for 2024, starting with a retrospective one. - no live activity until futher notice.
November 21, 2024Nov 21 comment_3103944 https://no-solace.bandcamp.com/album/torn-aether-live-recordings-2013-2022
November 21, 2024Nov 21 comment_3103968 Sta se desilo sa AOE 6? 😆 Zvuci kao da je neko dodatno ubrzao snimak i na Jutjubu, a i na Bandcamp-u. Bukvalno je skoro 90 sekundi kraca nego studijska verzija, a sviraju celu pesmu sa svim deonicama. Mdlosci 2 takodje zbrzan, skroz rusi atmosferu i poentu pesme koja treba da vozi i melje. Sem toga bukvalno kao da je Midzolaj pitao mene sta da izda. Od svega sto su ikada svirali uzivo po jedna pesma, pristojan zvuk i sem ovog zbrzanja nema greske. Edited November 21, 2024Nov 21 by dimmu1
November 23, 2024Nov 23 comment_3104032 Глупост највећа. Не знам ко ће да плати за ове песме кад звуче скоро идентично ко и студијски. Пре ћу пустити албум него ове лајв снимке.
November 23, 2024Nov 23 comment_3104042 2 hours ago, Сале said: Глупост највећа. Не знам ко ће да плати за ове песме кад звуче скоро идентично ко и студијски. Пре ћу пустити албум него ове лајв снимке. Brate mili, jesi ti uopste pustio celo ovo izdanje? 😆 Nigde veze nema komentar sa izdanjem. Jeste zvuk jasniji nego da slusas neki krzljav Jutjub video, a to je valjda i poenta oficijalnog Live izdanja.