Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.2k
  • Views 876.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad cu sve da objasnim. Dead, Euronimus i Varg. Trojica norveskih tinejdzera ,iz bogatih porodica (sto nije ni cudno jer su norveske) ,izbaceni (ili napustili) srednje skole zbog opsteg neuklapanja

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

SLAVA ISUSU... OBRNUTOM NARAVNO...

comment_2677716

BETHOR is confirmed to participate on Festa Satanica II which will be held on 24.11.2013 in Gun Club, Belgrade. Among the other names, so far are confirmed MERRIMACK, VORKREIST and SELBSTENTLEIBUNG. The will be one of the very first live shows of BETHOR after four year absence and also a great opportunity to witness the semi-promotion of the upcoming material being played live.

opa

comment_2680140

Vec dugo slusam Metal muziku pogotovo Black Metal i muci me jedna stvar. Neki bendovi kroz cijelu svoju pjesmu govore neke cudne rijeci na latinskom i zanima me da li je to ili moze biti nesto iz onih sotonistickih biblija i moze li se prizvati vrag ako se to slusa. HAHAHAHHAAH znam da je jako glupo pitanje ali morao sam postaviti

comment_2680167

ja bih izdvojio Sonne Adam, ali sačekajmo Blagog da vas sve nahrani govnima zbog Dragged Into Sunlight

tek sad vidjeh,sve ok,ali borko da izjavi onako nesto,skoro kao radmizi me je za srce ujeo

ali nema veze,poceo sam da se navikavam da me dojucerasnji stubovi ovoliko razocaravaju

Vec dugo slusam Metal muziku pogotovo Black Metal i muci me jedna stvar. Neki bendovi kroz cijelu svoju pjesmu govore neke cudne rijeci na latinskom i zanima me da li je to ili moze biti nesto iz onih sotonistickih biblija i moze li se prizvati vrag ako se to slusa. HAHAHAHHAAH znam da je jako glupo pitanje ali morao sam postaviti

naravno da moze,ako ne vjerujes nama pitaj majku

Edited by BLAGOJE