Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 402
  • Views 28.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Маузер
    Маузер

Spreman za put u Lazarev kanjon, u petak krecemo i pokusacemo za 5 dana skroz da ga prodjemo. Slike kacim naknadno kad se vratim.

• Machka Naopachka
    Machka Naopachka

Generalni, go avej.   Eee upovala sam sliku kućice valjda je Dakota?? nisam sigurna.

• Генеральный
    Генеральный

ако додаш још 10еур, мож купиш тетејац код Стевче Лубеничара код мене у крају   а реално, са ''тетком'' можеш да узмеш који (чији) год хоћеш шатор

• Author
comment_1470405

ova tema je ustvari postavljena da bi lakshe razotkrili cice koje se negade buba i blata!

jako je teshko naci zhene koje znaju uzhivati u svakom aspektu kampovanja!

U TO IME: SVIM CICAMA KOJE VOLE KAMPOVANJE, BUBE I LJIGAVE GMIZAVCE I SL. SKIDAM KAPU!!!!!!!!

comment_1470522
javore, i vukova i ovchica, da se ne lazemo :P

Dobro...necemo sada o tome, nije tema za to... :mrgreen:

Ovde sve neki opasni momci...divljina, lovljenje hrane...oci u oci sa zverima...

aaaahhh ja sam se postideo... :icon_ne::redface::bigblue:

• Author
comment_1470543
Ja volim da kampujem, prvi put sam kampovala sa izvidjachima kad sam bila 5 razred :redface:, Stol planina kod Bora, Rajac i ostalo.

A Tara je divna, samo shto tamo idem u vikedicu =]

koji odred?????

bio sam u o.i.n.h.m.m. "lune"?

comment_1470975

Heh ovo me je podsetilo na:

<Mikkel> If you went camping and you got REALLY drunk with your friend and you woke up the next morning with a condom stuck up your ass would you tell anybody?

<Celestya> i dont think so

<Mikkel> Wanna go camping?

comment_1471113
KAMPOVANJE:

BLJAK: SVE VRVI OD BUBA!

ja ih se strashno plashim pa me ne sprechavaju da kampujem. uvek je tu neko ko ce oterati ose, bube, muve i ostalo :)

ova tema je ustvari postavljena da bi lakshe razotkrili cice koje se negade buba i blata!

jako je teshko naci zhene koje znaju uzhivati u svakom aspektu kampovanja!

U TO IME: SVIM CICAMA KOJE VOLE KAMPOVANJE, BUBE I LJIGAVE GMIZAVCE I SL. SKIDAM KAPU!!!!!!!!

ne seri.

comment_1473650
Gotiva je kampovanje, samo sam ja uvek imamo maler sa insektima i drekavcima!

Ja se vratih sa kampovanja... bili u Slankamenu pored Dunava, pecali, onda raspalili rostilj, jeli ribu koju smo upecali, slusali mjuzu zezali se itd.

Bilo buba al' dobro neku zgazis, drugu skines, i niposto ne pustati kosu u divljini :)

comment_1474526

Uuuu Slankamen....stari ili novi???

Ja sam ranije bio u starom Slankamenu kada je leti bio manji vodostaj pa je 'izlazilo' ostrvo...vozili camce, kupali se u Tisi, Dunavu, pecali....Ne znam kako je sada ali kazu da je pocetkom devedesetih godina tamo dolazilo dosta ljudi a onda sve manje i manje dok nisam i ja prestao da idem.

...Al komaraca sto ima....rrrrrrrr

• Author
comment_1474558

splater ima neku vikendicu u slankamenu, zamalo kosti da ostavimo tamo... plac mu je skroy yarastao u shiprazhje i nakotili se komarci te godine grebashe nam malter! al smo przhiveli.... posle toga mi ni buve,buba shvabe,ose i sl nisu problem

a i postao sam dobrovoljan davaoc krvi za svaki sluchaj, da se organizam navikne na gubitke krvi

comment_1474797

Da prskash sprej za komarce u satoru? Si normalna, da potrujesh sve zivo :D

NAjbolji lek je kupiti u apoteci gel protiv komaraca i ostalih insekata. Dovolljno je samo malo da se nanese na kozu i sve je gotovo, jer miris tog gela odvlachi insekte. Cool !

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.