Jump to content

Tenis


marcoman

Recommended Posts

Zvaničan spiker na dodeli nagrada na teniskom turniru u Montrealu Vinston Makvejd izvinio se najboljem srpskom teniseru Novaku Djokoviću zbog toga što ga je pogrešno predstavio prilikom uručivanja pobedničkog pehara.

 

Makvejd je u nedelju, na ceremoniji dodele pehara Djokoviću koji je u finalu savladao Rodžera Federera, greškom predstavio pobednika kao tenisera iz Hrvatske.

 

"Želem da uputim svoje izvinjenje kao zvanični spiker kuće teniskog turnira u Montrealu, zbog toga što sam na završnoj ceremoniji rekao da je Novak Djoković iz Hrvatske. Priznajem grešku i biće mi drago da se ispravim kada Novak osvoji svoj drugi trofej u Montrealu 2008. godine", saopštio je Makvejd.

 

Izvinjenje je, kako se navodi, upućeno ne samo Djokoviću već i srpskoj zajednici u Montrealu i Kanadi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ono..ne primam izvinjenje .

 

Pa gde si ti ljepotice? :redface:

 

Od kada te nisam video?

 

Jee, nisam ni sanjao da ću postovati na Tennis temi,

ali oće biti da samo ''Slejerasta'' ima tu moć da me natera.... :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Axa...ocje to tako!

1.Zashto sa dva dana zakashnjenja?

2.Kako to da taj spiker ne zna neke osnovne stvari,tipa poreklo tenisera koji pobedjuje dan za danom trojicu najboljih tenisera na svetu?

3.Ili recimo otkud mu ideja da se Montrael igra 2008?Montrael se koliko ja znam igra 2009,Roger's cup je 2008 u Torontu...

 

Previshe greshaka za nekoga ko se razume u tenis...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ana je morala da odbrani bodove iz prošle godine (osvojila je turnir), ali nije. Đovak je samo došao da se "pojavi", pošto je i prošle godine završio učešće u drugom kolu, tako da je odbranio bodove i sada može mirno da se sprema za US open. A i Nadal - kvazi povreda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, s tim što je malo pipavo ovo pitanje oko toga da li je teniseru zaista tišina toliko neophodna za koncentraciju. Na Discovery-ju, ili nekom kanalu tog tipa, prošlog leta gledah testiranje kako pravljenje velike buke utiče na serviranje koje je izvodio 1 relativno pro tenisač, i ta velika buka digla mu je procenat uspešnosti servisa za 60%, ako se dobro sećam.

Edited by Snouvi Džamejkan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...