Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 189.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Drago mi je da svi ocekuju moje cinjenice i sto se vise pominjem nego onaj isprdak iz Monte Karla .   elem :   Zato sto igra levom rukom a desnjak je , sprda se sa rivalima . Zato sto ima 10 GS

• Hail Metal
    Hail Metal

e ovako zaista sam zeleo da ne podjebavam pacijente , ali posto si me uvredio , sledi :   MISLILI STE DA CE NOVAK DA POBEDI ?   E PA KURCA BABA VEČERALA !!!!   Vise sam se obradovao ovom porazu

• Al ti je pamcenje,usralo se.

comment_1476152
Zvaničan spiker na dodeli nagrada na teniskom turniru u Montrealu Vinston Makvejd izvinio se najboljem srpskom teniseru Novaku Djokoviću zbog toga što ga je pogrešno predstavio prilikom uručivanja pobedničkog pehara.

Makvejd je u nedelju, na ceremoniji dodele pehara Djokoviću koji je u finalu savladao Rodžera Federera, greškom predstavio pobednika kao tenisera iz Hrvatske.

"Želem da uputim svoje izvinjenje kao zvanični spiker kuće teniskog turnira u Montrealu, zbog toga što sam na završnoj ceremoniji rekao da je Novak Djoković iz Hrvatske. Priznajem grešku i biće mi drago da se ispravim kada Novak osvoji svoj drugi trofej u Montrealu 2008. godine", saopštio je Makvejd.

Izvinjenje je, kako se navodi, upućeno ne samo Djokoviću već i srpskoj zajednici u Montrealu i Kanadi.

comment_1476166
ono..ne primam izvinjenje .

Pa gde si ti ljepotice? :redface:

Od kada te nisam video?

Jee, nisam ni sanjao da ću postovati na Tennis temi,

ali oće biti da samo ''Slejerasta'' ima tu moć da me natera.... :mhihi:

comment_1476595

Axa...ocje to tako!

1.Zashto sa dva dana zakashnjenja?

2.Kako to da taj spiker ne zna neke osnovne stvari,tipa poreklo tenisera koji pobedjuje dan za danom trojicu najboljih tenisera na svetu?

3.Ili recimo otkud mu ideja da se Montrael igra 2008?Montrael se koliko ja znam igra 2009,Roger's cup je 2008 u Torontu...

Previshe greshaka za nekoga ko se razume u tenis...

comment_1479514

Da, s tim što je malo pipavo ovo pitanje oko toga da li je teniseru zaista tišina toliko neophodna za koncentraciju. Na Discovery-ju, ili nekom kanalu tog tipa, prošlog leta gledah testiranje kako pravljenje velike buke utiče na serviranje koje je izvodio 1 relativno pro tenisač, i ta velika buka digla mu je procenat uspešnosti servisa za 60%, ako se dobro sećam.

Edited by Snouvi Džamejkan :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.