Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Иначе, поменуше на кошарка.рс да Партизан преговара са Јаховићем. Сајт је постао гори од Курира и Скандала...но, опет, не би имао ништа против да потпише за Партизан. Ваљда је залечио повреде.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma svejedno... najgori smo... i samo se bojim bruke... ovaj Moka se nesto lozi... dajte bre... samo da ne pukne bruka... navijam za nase i dalje, ali realno mislim da necemo nista postici... <img src="http://www.yumetal.net/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/no.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":no:" border="0" alt="no.gif" />

Sta lupas majmune?Usli smo u ligu sampiona!

  • Upvote 3
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znachi ovi Hrvati bolje da ne izlaze u subotu na teren ...

A i ako Grci kojim chudom pobede cigane,ne bih da sam im u kozhi iskreno ...

Mozhemo da budemo samokritichni koliko hocjemo,ali reprezentacija koja na svakoj utakmici ima razlichitog najboljeg igracha stvarno zasluzuje svaki respekt!

Protiv Angole Rasic,protiv Jordana Keselj,protiv Australije Teo i Novica,protiv Argentine Savanovic ... Nikada ne znash ko cje da ih jebe !

Na 10 uzastopnih prvenstava uzeli smo 10 medalja,vreme je da nastavimo prekinuti niz proshlog prvenstva!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pazi mene ne bi zachudilo uopshte da recimo sada u subotu Macvan i Tepic budu ti koji cje da pokopaju Hrvate...chak shta vishe voleo bih da se to desi :)

Па могуће је ако стил игре одговара Мачвану, који је играч типа Милојевић, можда Томашевић..

С друге стране, Пешић је постао светски првак са 7 играча, а није ни проблем овој Дудиној екипи да игра са 10 поново :), ако се ови не поправе. За Тепића се надам, бар кад га сви отпишемо..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novica ce presuditi Hrvatima , on je palisa (sto je pozitivno naravno) . Plasim se Rasiceve odbrane donekle i bezanja od igre u napadu . Par puta je Krsticu davao koske , sva sreca pa je ovaj klasa . Do sada je to jako dobro nadoknadjivao trojkama i slobodnim bacanjima , Tepic mora da proradi , nije bilde . Ostali su na svom mestu . Paunic opravdao poziv danas definitivno . Plasim se pomalo da ce furija da proradi , mada jaki smo do jaja i bila bi greota teska da ne uzmemo medalju . Ameri imaju lagan put do finala , to ne valja , nece se ni malo zamoriti .

Share this post


Link to post
Share on other sites

@srbija srbima

 

najbolji moguci potez.

 

 

Evo sa kosarka.hr a oni su preuzeli sa nekog drugog foruma

 

"Ja samo zamišljam scouting session reprezentacije Srbije. Na ekranu se vrti snimka Brazil - Hrvatska. Ivković stoji ispred ekrana - svi sjede u tišini - pa gleda Duda gleda - vrti glavom. Čini se da će jednom izustit, al zašuti - pa opet krene zaustit - pa zašuti. Nakon jedno 2 minuta trzanja pred ekranom duboko uzdahne.

 

Počeše se po potiljku i okrene svojim igračima pa kaže: ''Ne znam bre šta da vam kažem. Loši su.''

 

:haha:

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hrvati ovo sto su odigrali deluje vrlo lose, ali to sad vise ne mora nista da znaci. Imaju tri igraca u petorci oko kojih se sve vrti, ostali su u losoj formi, a klupa im je prilicno tanka.

Ipak, treba maksimalno ozbiljno shvatiti mec i ni pod kojim slucajem uci sa stavom "sad cemo da ih odvalimo 30 razlike". Oni apsolutno vise nemaju sta da izgube, cak stovise ovom utakmicom mogu sve da isprave i opravdaju naciji lose igre. Dobiju li nas i da sledecu popuse pola ce im se oprostiti, zato mislim de ce kidati maksimalno. Duda treba fino da ih spremi (u sta ne sumnjam), mirnom i strpljivom igrom ih ubijati i da odjebemo ove price koje oni kenjaju kako su se unapred predali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...