Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 453.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_1891434

Једини човек који је из слободњака са пола терена примио гол. Кад сам га видео у Делта ситију дошло ми је да га напуцам...

comment_1891517
Идем да урлам, к'о да сам на концерту. Имају боље песме од Делија и зато идем, пошто нисам у могућности да гледам клуб који заиста волим.

:) :) :)

Ja ne verujem kakav si chovek.

comment_1891680
I to mi kaze navijac kluba koji je iza Borca iz Cacka na evropskoj rang listi. :biggrin: A za vas i vojvodinu smo elita bre. :wink:

To samo govori nesto o toj listi.

A i o tebi kad se vodis tako glupim podacima.

Svi znamo da je nekim slucajem ta lista bila u vasu korist, ovde bi nam je svaki dan nabijali na nos, brate bolje cuti ispadas smesan. Pretpostavljam da je tesko biti navijac zvezde u ovom trenutku kad vam se raspada ceo sportski kolektiv :D

A ono za iq, prozivka ti je na nivou dece iz 5. razreda osnovne. :)

comment_1891691
He trenutno imam osecaj kao da mi navijaci OFKa ili u gorem slucaju Zvezde sede u sobi i navijaju... Najbolje od svega je sto mogu i da pratim utakmicu iz sobe...

A rezultat je prilicno fin, na poluvremenu 2-0 za OFK!

comment_1891701

Slusam na radiju, Zvezda je imala 4-5 sansi, nije ih iskoristila, OFK imao dve sanse i obe realizovao...to je fudbal...

Sad ce zvezda da ih stisne i verujem da ce doci do preokreta, neiskusna je ekipa OFK...

comment_1891801

Prvi fudbalski klub osnovaj je na početku dvadesetog veka. 3. maja 1901. u Subotici osnovan je Sportski atletski klub "Bačka", a 14. septembra 1903. osnovana je "Šumadija" u Kragujevcu. A zbog toga što je "Bačka" u vreme svog osnivanja bila u sastavu Austro-ugarske monarhije a "Šumadija" na srpskom tlu došlo se do terminologije da je "Bačka" najstariji klub u Srbiji dok je "Šumadija najstariji srpski klub.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.