Jump to content

Premier Liga


.:Thor:.

Recommended Posts

Реал 3-4 гола није могао да да Спортингу из Хихона, а не Манчестеру, овај Леми фантазира...

 

Ne lupetaj gluposti,zabili su u prvenstvu vise golova od Barselone,pratis fudbal ko Dutina.Vas nekoliko sto pametujete ovde niste garant sve ukupno pogledali 3 utakmice Reala prosle sezone.Igrali su posle Barse ubedljivo najbolji fudbal,sto govore i njihovi medjusobni dueli.Jedino su oni uspeli koliko/toliko Barsi parirati,dok je Mancester duvao kurcinu i trebao primiti 8 komada najmanje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako lupeta, pa to je strašno.

Real je protiv Barselone igrao identično kao i Mančester - nikako. Taktika se razlikovala. Sa štoperom na mestu zadnjeg veznog i još dva zadnja vezna na sredini, sa krilnim igračem u napadu, oštro po celom terenu.

Ferguson je igrao sa dva napadača, jednim zadnjim veznim, jednim centralnim i dva krila. Dakle, probao je nešto, ali nije išlo protiv onih ludaka. Nije bilo bolesnih startova i verbalnih provokacija.

 

Real je punio kojekakvu boraniju u svojoj ligi koja je bedna, a u LŠ je išlo malo teže. Totenhem su naduvali u prvoj zato što su imali igrača više 75 minuta, a u drugoj su se žestoko branili. Nekoliko penala nije svirano za Totenhem, a Ronaldo je gol dao sasvim slučajno, zbog velike greške golmana. Protiv Barselone nisu stvorili dve šanse za 180 minuta.

 

Španska liga je sprdnja, to vidi svako ko prati fudbal.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Barselona protiv Reala nije prdnula u prvom poluvremenu prve tekme,isto kao i prvom poluvremenu druge.Za to vreme Mancester je bio demoliran.Neozbiljan si.I pozdravi svog drugara Misu .

 

Објективан човек.

 

Pocni da pratis fudbal,ako vec hoces da pametujes.Ne budi srpska verzija Dutine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije prdnula zato što su ovi igrali sa sedam odbrambenih igrača. Posle su ih uništili. Čoveče, oni su izgubili 5:0 od te Barselone, a ti se usuđuješ da ih izjednačavaš.

Znam da mrziš Mančester, ali ovo što pričaš su besmislice. I ja mrzim Barselonu, pa to ne znači da treba pisati gluposti.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da,izgubili su pre skoro godinu dana.A u poslednje vreme su odigrali jos 4 utakmice,u kojima je skor 1.pobeda Barselone,1.pobeda Reala i 2.neresene.Dakle,egal.Real je protiv Barselone igrao neuporedivo bolje nego Mancester,to sto su igrali sa 7 odbrambenih i takva takticka zamisao trenera nemaju nikakve veze.Kako je bre Mancester igrao?Nikako.Videli se nisu.Jel Fergusona neko terao da igra tako?Nije.Popusio je kurcinu samo tako.Svako ko tvrdi da su Real i Mancester na istom nivou odigrali protiv Barse je fudbalski neznalica i slepac.I na kraju,ja nisam izjednacavao Real i Barsu,vec sam rekao da Real jedini moze koliko/toliko da im parira.To sto si ti slepac pa nevidis post je tvoj problem.

 

Хоћеш рећи "србијанска"...

 

Ooo,pardon,mnogo se izvinjavam.U pravu si,srbijanska...

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeste kurac bolje igrao, nisu znali gde udaraju. U stvari, znali su, tukli su igrače Barselone kojima nisu mogli ništa. Parirati znači biti egal u igri, a Real nije ni blizu toga kad igra sa Barselonom. Jednu su dobili, ali toliko je dobio i Rubin iz Kazanja i to na Nou Kampu, pa šta? Je l' to znači da su u istom rangu?

 

Nigde nisam napisao da je Mančester dobro igrao protiv cigana, nego da je i Real bio očajan. Ti uporno istrajavaš u tvrđenju da bi Real ubio Mančester isto kao i Barselona, a to je najobičnija glupost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cekaj malo,od kada tebi smeta brutalna igra?Zar ne nazivas to muskom igrom,a Barseloninu igru "igrom za pickice"?Ili si ko Toma Nikolic,pa pricas kako ti u odredjenom momentu odgovara.

 

Lemi, real ima prilike cesce da se sastaje sa barsom, pa su prilagodili igru da ne budu zgazeni. Da mancester cesce igra sa njima, i oni bi sigurno nesto promenili u postavci.

 

Brate mili,Barselonina igra je provaljena odavno.Igraju linearno do bola.Nikada promene u taktici,uvek isto,nevezano za rezultat.Stvar je u tome sto oni to rade toliko dobro,da im jednostavno ne mozes nista.Ako Ferguson to nije mogao za ove silne godine prostudirati onda je kurac od trenera.Murinjo ih sjebo sa Interom,namucio sa Realom,a ja verujem da ce ih sledece sezone smeniti na tronu.Ferguson ih je dobio one sezone kada je Barsa bila katastrofa,kada su i u domacoj ligi bili treci.Dakle te cesce partije nemaju nikakve veze,ptice na grani znaju kako Barselona igra.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Фергусон.

 

"Liverpool went off the radar for a bit. They are now back on it. Long-term you know they are going to there."

 

"Barcelona are the team of the moment," said Ferguson. "It is a cycle. It is the same players. They can dominate any game and could have probably done that to any other team."

 

То је што се тиче ваше расправе. Додуше:

"But it is not the kind of thing that makes you think, 'let's not bother with European football any more, we are never going to beat Barcelona'. Manchester United are bigger than that. We have a better philosophy than that. The challenge will be [to] improve enough to get to the final next season and win it."

 

 

Данашње новости:

 

Агуеров агент изјавио да је Кун одбио Сити и да жели да заигра за Ливерпул. Што и није чудно, с обзиром да му није прва изјава оваквог типа. Цело јутро се бруји о томе.

 

Фергусон га је издувао за Снајдера.

 

Хакован је сајт The S*n листа - :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Фергусон за Снајдера час прича да га хоће, час да му не треба.

Што се тиче приче о ФКСС2, слично је говорио и за Тотенхем.

А за Куна је боље да игра у Ливерпулу, који ће курац у Ситију код глупих Арапа.

 

Наша расправа и није вођена око тога да ли је Барселона најјачи тим на свету (пошто око тога нема дискусије), него да ли је Реал приближно јак.

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Агуеро је хтео да пређе у Ливерпул још пре неког времена али наши тадашњи власници нису хтели да се испруже за који милион више. Његов агент од почетка прелазног рока пева о томе како би Ливерпул био прави клуб за њега, само што је нама боље да доведемо нормалног левог бека. Али се уопште не бих бунио да ми Агуеро игра у нападу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Добар је Агуеро, али не видим шта ће вам поред Суареза, Каута и Керола. Одбрана вам је крш, на моју радост.

 

 

И Енглези се спрдају са Лукицом: http://www.index.hr/sport/clanak/harry-u-ovo-vrijeme-dogodine-bit-cemo-prvaci-luka-u-tottenhamu-ostaju-only-fools-and-horses/562120.aspx

 

 

Видели од екипе са Индекса. :mrgreen:

Edited by Underkuruz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...