Jump to content

Premier Liga


.:Thor:.

Recommended Posts

ne verujem da ce celzi nesto da uradi...ta ekipa igra sada na suvi kvalitet(koji nesporno imaju),al nije to tecna igra...oni sledece sezone ako ne naprave rekonstrukciju ekipe,najebali su...kol,esijen,lampard,drogba,maluda,bosingva,teri...odlicni igraci,al oni ne mogu vise da nose ekipu...mogu da igraju dobro,al vise su da pripomognu nego da povuku ekipu...jos odlazi i anelka i onaj aleks,mada taj aleks i nije neki igrac...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totenhem je milina gledati, trenutno igraju najlepsi fudbal na Ostrvu, strasno brz i agresivan. Parker i Adebajor su se savrseno uklopili. Mislim da im jedino fali jos 1 stoper da igra sa Dosonom da bi bili favoriti za titulu, ali ove sezone su sigurno u top 4.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zasluzena pobeda Sandrlenda danas, Martin O'Nil dosao da ih vadi iz govana. Gledam sad Stouk - Totenhem. Strasno je kakvi su Stouk guzicari, cele sezone daju usrane golove i onda igraju bunker do kraja utakmice, a u poslednje vreme se vidi da to ne moze da prodje u Engleskoj stalno. Opet ista prica sada majku im, zasluzili su da prime bar jos jedan, ako ne i da izgube utakmicu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...