Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2445036

Који црни други жути? За онај фаул? Прво, што му је то био први фаул (картон због приговора добио, и то баца у воду те приче "да Меси није Меси", односно све инсинуације да је заштићен), а друго што фаул уопште није био озбиљан, нити са леђа.

• Replies 4.2k
  • Views 168.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Upravo tako , otisao jedan smrdljivi katalo siptar mozes mislit , fudbal nista nece izgubiti ako ne trenira vise ni jedan klub , kao sto nista nije ni dobio njegovim trenerskim radom . Najobicnije sep

• Lupas , fudbal si izmislili Englezi - cinjenica . Cigano-siptari su se u to vreme igrali po koridama a zabari plakali i jeli zabe .     Sto se tice utakmice , neke epohalne kolumne nece biti , jer

• Hail Metal
    Hail Metal

ne seri da je to on ?   lici na miru markovic .

comment_2445039

Јок, пише се о томе да се Меси фаворизује и да не може никад да добије црвени картон. Имао жути и направио два фаула који нису баш безазлени за кратко време.

jel zbog toga real izgubio ili zato sto je barsa bila bolja?

comment_2445061

Добро се сетио. Али, за поштовање свакако.

Вероватно се водио оном - ако не можеш да их победиш, придружи им се.

comment_2445072

meni jako nelogicno zvuci to kada se napise da je mesi pravio brutalne faulove...ne znam,moguce,nisam gledao,al mi jako suplja prica...ja nisam naso nigde na netu da je neko o tome pisao...ko kada bi sada procitao da je valdes dao 2 gola iz ofsajda,a sudija ih nije ponistio...

comment_2445073

Ma kakvi startovi,kakva iskljucenja,kakvi bakraci...covek dobio zuti zbog prigovora sto je i zasluzio,ostalo nema veze sa kaznjavanjima.

Не би ни Роналдо, ал' би многи други велики играчи добили.

Dobili bi kurac.Ni u jednom derbiju na svetu sudija glavnom igracu jedne ekipe ne bi dao crveni zbog takvih bezazlenih gluposti.

comment_2445357

Који црни други жути? За онај фаул? Прво, што му је то био први фаул (картон због приговора добио, и то баца у воду те приче "да Меси није Меси", односно све инсинуације да је заштићен), а друго што фаул уопште није био озбиљан, нити са леђа.

Slazem se , samo nije isti kriterijum , jel ono pre godinu dve u LS sa Arsenalom kad je Fabregas (ili VanPersi) sutnuo loptu posle zvizduka za drugi zuti ? Nije , ali opet je sudjen i Barselona je zahvaljujuci tome prosla dalje .

Tada si govorio da su pravila jasna , onda je pravilo i da je Mesi dobio drugi zuti .

Odmah kazem nije zasluzio iskljucenje, ali da se to desilo nekom drugom sudilo bi se .

comment_2446277

gledao sam malo real u kupu...dobra ona ekipa onih amatera...nisu sada bas neki igraci,al igraju lep fudbal,bas disciplinovano...doduse,real igrao sa pola gasa,al opet lepo videti amatere koji igraju lepo,bolje od 80 posto nase lige...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.