Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Српски бренд 210 members have voted

1. 1. по вашем мишљењу

• бурек
      89
    • гибаница
      111

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 418
  • Views 25.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Оволика анонимност је опасна по здравље.

• Default burek je burek sa mesom.Sa sirom se kaze sirnica.Veze sa zivotom nemas.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Difolt burek jeste sa sirom, a jeste i sa mesom. Ne budite smesni.   Smesno. Mozda se u tvom selu kaze sirnica. U mom vala ne.

comment_2230230

ja jutros jedoh poparu za doruchak..

npr - pola tvrdog hleba (od prekjuche), isechesh/ izlomish ga na omanje komade, stavish u sherpu sa vodom, pa na ringlu, ubacish unutra punu kashiku putera, posolish, meshash povremeno dok je na ringli par minuta- dok hleb ne upije svu vodu i puter, i eto doruchak za 3 osobe.

comment_2230249

ja jutros jedoh poparu za doruchak..

npr - pola tvrdog hleba (od prekjuche), isechesh/ izlomish ga na omanje komade, stavish u sherpu sa vodom, pa na ringlu, ubacish unutra punu kashiku putera, posolish, meshash povremeno dok je na ringli par minuta- dok hleb ne upije svu vodu i puter, i eto doruchak za 3 osobe.

Pored vode dodaj jogurta,a umesto putera dobar domaci sir ili fetu.I mnogo je bolja

comment_2230323

Burek se jede u celoj srbiji, a gibanica se bas i ne pravi u celoj srbiji (iako verujem da su je svi probali/culi za nju) tako da glasam za burek. Sto se mene tice, ja ne jedem burek u buregdzinicama i pekarama jer je to jako nezdravo i kvalitet je jako opao u poslednje vreme, ali je lako napraviti dobar burek sa gotovim korama. Ekstremno lako zapravo sa dobrim receptom (razlike u detaljima), ne mora ni mnogo da se pece. Za sarajevski seckani je malo vece znanje potrebno.

• 1 month later...
comment_2243779

godinu dana najmanje dva puta na dan prolazim pored pekare trpković i danas sam se konačno usudila da degustiram taj njihov burek.

pa, odličan je. na skali od 1 do 10 - 8+.

comment_2243793

U kojoj god sam pekari u Bg kupio burek uvek je bio sranje - Tome, Trpkovici, kurci palci :zeleni:

Plus cigani nikad ne seku normalnu cetvrtku vec neko sranje koje je otprilike polovina od toga, mislim strasno :haha:

Loznicka pekara Vidovdan na pijaci i pekara Miletic isto iz Lozaje - bolji burek i pitu sa mesom/sirom nigde jos nisam probao :rockdevil:

Edited by Nisko_Se_Mazim

• 3 weeks later...
  • 2 years later...
comment_2615239

Ma jebes ti pekare gde ne moze da se kupi gibanica. 80% neka lisnata testa i picke materine.

comment_2615243

Pa tom logikom sve treba praviti. Slazem se sa tim doduse, ali nekada covek ne moze da stigne da napravi, a mora da doruckuje na poslu npr. :udri:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.