Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)


Guest 10 dinara

Recommended Posts

Guest Vertex

Ne znam da li je neko postavio, ali evo...

 

Zašto je pile prešlo ulicu?

 

Odgovori:

 

Uciteljica u osnovnoj školi: Da bi prešlo na drugu stranu.

 

Nastavnik OTO-a: Da bi bilo ucesnik u saobracaju.

 

Platon: Zbog opšteg dobra.

 

Aristotel: U prirodi je pilica da prelaze ulice.

 

Karl Marks: To je bila istorijska neminovnost.

 

Sadam Husein i Slobodan Miloševic (zajednicko saopštenje): Na taj nicim izazvan akt agresije moracemo da odgovorimo svim raspoloživim sredstvima.

 

Ronald Regan: Zaboravio sam.

 

Kapetan Džejms T. Kirk (Zvezdane staze): Da hrabro ode tamo gde nijedno pile nikada ranije nije krocilo.

 

Makijaveli: Poenta je u tome da je pile prešlo ulicu. Koga briga zašto? Sama cinjenica da je prešlo opravdava motiv, ma koji on bio.

 

Frojd: Cinjenica da se uopšte pitate zašto je pile prešlo ulicu otkriva vašu unutrašnju nesigurnost.

 

Bil Gejts: Microsoft samo što nije izbacio na tržište novi softver Pile2002, koji ne samo što ce da prelazi ulice, vec ce i da leže jaja.

 

Darvin: Posle dužeg vremenskog perioda, prirodna selekcija je morala da deluje na pilice, tako da su oni sada i genetski prilagodeni za prelaženje ulica.

 

Ajnštajn: Da li je pile prešlo ulicu, ili se ulica pomerila pod piletovim nogama, zavisi od sistema iz kojeg posmatrate taj dogadaj.

 

Buda: Postavljanjem tog pitanja porekli ste sopstvenu pilecu prirodu.

 

Ernest Hemingvej: Da bi umrlo. Na kiši.

 

Vilijem Dž. Klinton: Izvinjavam se naciji i svojoj porodici zbog toga i obecavam da se ovo više nikada nece ponoviti.

 

Martin Luter King: Vidim svet gde ce svi pilici moci slobodno da prelaze ulice, bez potrebe da bilo kome objašnjavaju svoje motive.

 

Aleksandar Vucic (ministar informisanja): Tzv."nezavisni" mediji su proširili strah, paniku i defetizam medu pilicima, time što su javili da ce ta strana ulice biti bombardovana.

 

Vojislav Šešelj: Stvani placenici i domaci izdajnici su ga uplašili, pa je ono pvešlo ulicu.

 

Mira Markovic: Da prisustvuje promociji moje nove knjige.

 

Vuk Draškovic: Pile je krenulo da i Srbiji krene!

 

Mic Bjukenon: Samo da se kloni jakih struja i duboke vode.

 

Vojislav Koštunica: Mi nismo culi da se to desilo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo je pismeni rad učenika šestog razreda škole na Cetinju:

Jesen na Cetinju

 

Počela je jesen u našem gradu.Umrlo je više ljudi.kao i u svakoj jeseni meni ih je žao, ali Živku Orlandiju baš i nije. On često kaže da tako mora i treba. A kad mu je brata majka gađala među rogove nije tako mislijo.

Domaćice spremaju zimnicu.Ja sam srećan.Grad je pun lišća a tata kaže da bi smećari trebali da idu u ku*** jer ovo već treća jesen kako ništa ne rade. Od ove jeseni nam strašno faljiva struje u kuću,pa mama kaže za elektrodistributere to su jedna govna,a nije tako mislila na tom načinu kada nam je kuća bila puna struje.

Ove jeseni i ja sam kao i mnogi drugi smo se zaljubili u istu curu.

To je mala od pašenoga-Vera.Ja je zovem Vjera jer me stid da se odvajam od društva. I ove jeseni ptice su pošle na jugu.Rode i vrapci i slavuji su ostali.Meni ih je žao jer su one male i nezaštićene,pa bi ih mnogi mangupi mogli ubiti namrtvo. Đed kaže da su one ptičiji proletarijat,a nije tako mislio kad nam se roda posrala na fiću, pa je tata jurio do Špadijerskog vrha. Đed je tada slomio nogu, a tu rodu je ubio ujak Vlado dva dana poslije golijama rukama. On kaže da se branila ka čovjek. Meni je bilo žao a žao mi je i đeda koji je slomio nogu. Ali mi je žalije rodu jer je đed živ a roda ne, a mislim da bi rodi bilo milije da je ujak Vlado slomio nogu a da je ona ubila đeda pod Špadijerski vrh. Mada bi meni bilo mrznije. Ja isto mislim da bi najbolje da se ujak Vlado posra đedu na fiću i da ga je đed ubio sjekirom, ka što je htio babu jedan put, a da se roda ne miješa. To je radi toga što me ujak Vlado (rak ga izijo) šlepio u glavu kad sam prnuo pred direktorom Oboda pa ga je bilo stid od mene. Od kad je ubio rodu još mi je mrzniji.

Brat od tetke mi Vojo,je ka svake jeseni kupio petarde kod Paljevića u Donje Polje. Oni nemaju para za ljeb pa prodaju petarde. Meni ih je žao. Baba kaže da su dobri ljudi,a nije tako mislila kad su joj zapalili garažu đe je đed i njegovi penzioneri igra fircik u pare. Jesen mi je još draga radi strika Želja što dolazi sa broda. On je bogat čovjek i dosta je zgodan. Svaki put s broda dovede novu strinu, pa ode na brod. Poslije ih mi teško izbačimo iz kuće. Neđo kaže da te žene šiljemo kod njega jer mu ih je žao da se svade s majkom po vas dan. A nije tako mislio kad mu na kocku u pećinu pošle tri plate pa je ijo u našu kuću. Ne znam šta bi još pisa od jeseni. Još sem da je volim i njeni plodovi nama djeci daju vitamine da bismo postali jaki.

 

Radenčević Slaven VI 3

Ocena: jedan (1)

Komentar: Obrati pažnju na genitiv. Tema je promašena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciga skace od srece a komsija ga pita zasto je srecan, a on ce "pa velika sreca pala na nasu kucu. Ozenio se najstariji sin. Kad je doveo mladu zaskocili smo je i ja i deda i srednji sin a jel znas malog?" Kaze komsija "znam." A ciga ce "pa i on je zaskocio...."

Nedelju dana kasnije opet ciga skace od srece a komsija opet pita zasto pa ce ciga "Ozenio se srednji sin. Kad je doveo mladu zaskocili smo je i ja i deda i najstariji sin a jel znas malog?" Kaze komsija "znam." A ciga ce opet "pa i on je zaskocio...."

Nedelju dana kasnije ciga sav tuzan, pa ga komsija pita sta je sad a ciga ce "pa velika nesreca pala na nasu kucu. Udala se najstarija cerka. Mladozenjina familija zaskocila mene, dedu, najstarijeg sina, srednjeg sina a jel znas malog?" Kaze komsija "znam." A ciga ce "mali crko...."

 

razlika izmedju jevreja i pizze?

pizza ne vristi u rerni

 

Koja je razlika izmedju Majkla Dzeksona i kese?

Pa jedno je belo,plasticno i opasno za decu,a u drugom nosis namirnice...

 

-Mama, mama, daj mi marmeladu!

-Idi uzmi sam.

-Ali mama, ja nemam ruke!

-Nema ruku, nema marmelade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

-Mama, mama, daj mi marmeladu!

-Idi uzmi sam.

-Ali mama, ja nemam ruke!

-Nema ruku, nema marmelade.

 

ima pesma benda 16x8x23x

 

mama daj mi dzema

sine dzema nema

mama daj mi dzema

nedam sine

 

mama ja nemam ruke,

daj mi dzema

nema ruku nema dzema

nema ruku nema dzema

nema ruku nema dzema :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma otkud znam :) Secam se samo da je bilo u maloj sali Doma Zlomladine i da sam zakljucio da smo komsije jer vucem korene iz Vrdnika,na sta si ti odgovorio u fazzonu-KAkve bre komsije kad je razdaljina dvaes kilometara :)

Edited by The Joker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...