Jump to content

Смисао живота...:)


neću-džem-u-palačinke!

Recommended Posts

Sta si? Hiromanticar ili neki mistik? Nemo da jes ono sto se ne jede. Blebeces o astrologiji kao neka baba na prelu. Samo one i ova mlada grand generacija moze da guta takve gluposti. A stvarno nekim ljudima treba ukinuti internet kad citaju ovakve stveri na vikipediji.

 

Sto se tice ljubavi ti pricas o zemlji gde je prava ljubav odavo umrla. Ja kao covek koji ne smatra da je iz ove zemlje, a ni sa ove planete (umno) imao sam srece da nadjem osobu koja ceni iste vrednosti. Nismo jedno drugom gledali horoskope pa onda vagali. Pa da je ona i 14 znak u horoskopu to ne bi promenilo stvari ama ni malo. To sto mislis da zvezde upravljaju tvojim postupcima nije ni malo dobro, kako za tebe, tako i za tvoju okolinu.

 

haha, ovo mi je najajche, A gde astrologija kaze da ZVEZDE UPRAVLJAJU postupcima? Ajd budi glup josh malo?

Ljubav ne postoji u zemlji ljubav postoji u ljudima.

 

Meni bas delujes ko da si iz ove zemlje i sa planete ( umno )

 

Isto se ponasas. Isto radis. Dodjes na forum i serundas.

Isto kao ja ili bilo ko drugi.

 

A ti se plasis da je tvoja sudbina mozda kontrolisana?

 

Ne znam nista o postenju, nazalost. Cek, to znaci da me ne volis? Sto me ne volis?

znam kurve prichaju o postnju a skorpije se furaju na sarkazam.

;)

Pa kazem ti volim te samo toga josh nisam svestan. Toga cu da postanem svestan kad te znam!

 

 

 

 

Kao sto sam gore zapocela misao, cak i da ova tema dozivi 800 strana, cak i do partitativnog dogovora nece doci. Jer ja i dalje tvrdim da je smisao zivota individualan. Ah, Sizife, na kolac te nabijem!

 

Cilj je isti, putevi su razliciti.

 

 

Edited by Bezlični

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dead Man Wlaking :

 

Иако си Риба у хороскопу, како тврдиш, прочитан си. Штета је што ти то смета, али то је само твој проблем.

 

 

За остатак који су писали о астрологији у контексту дневних хороскопа :

 

Иш! Ко год мисли да је то астрологија и заслужује да мисли да је то астрологија. Незнање.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja mislim da je realno astrologija njesra... mislim, realno, niko ne može da dokaže da zvezde zaista postoje... niti da imaju ikakve veze sa bilo čime... jer da bi iko tako nešto dokazao (tj da bi išta dokazao) morao bi da usvoji izvesne axiome i da u okviru njih razradi tu ideju čime bi porekao postojanje nečega što je iznad axioma (i što ih samim tim čini ništavnim) a a čije se nepostojanje ne može dokazati te nesumnjivo jeste i biće... jasno ko dan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Управу си. Твој је ипак, најбољи. Поготово последњи који алудира на претпоследњи. Но, ипак му нешто фали...моја апсолутна пажња.

Share this post


Link to post
Share on other sites

... cak i da ova tema dozivi 800 strana, cak i do partitativnog dogovora nece doci. Jer ja i dalje tvrdim da je smisao zivota individualan. Ah, Sizife, na kolac te nabijem!

pa nije baš tako specifičan. ako izuzmemo manji procenat onih sa atipičnim stilom života, recimo monahe i poneke umetnike, ogromna većina smisao pronalazi u onih nekoliko vrednosti koje su više puta pominjane na topiku: ljubav/porodica, posao, zdravlje, čulno uživanje. i to bi bilo to.

 

ne pokušavam ništa da namećem, dovoljno je ako smo imalo realni pogledati oko sebe i videti da većina zaista u tim vrednostima pronalaze smisao.

 

sifizov posao, da, ali ipak ga vredi obavljati i diskutovati na ovakve teme, jer uvek imaš likove koji misle da su pronašli smisao a zapravo su u zabludi. možda će neko pročitavši ovde napisano pre se trgnuti iz svoje iluzije o smislu, možda ne. vredi pokušati.

 

pominjem to jer lično znam par likova koji su već prešli 30tu, žive na račun roditelja, a svoje vreme troše istražujući razne ezoterije, okultne i mističke tradicije, paganske mitologije i slična sranja. u suštini oni žele što i većina, ljubav porodicu uspešnu karijeru, ali su nedozreli i slabe volje da se time pozabave. takozvano "duhovno usavršavanje" tu dolazi kao kompenzacija, iluzija smislenog života. takvima je potrebna dobra šamarčina ne bi li se trgli i povratili u realnost, ali to je uvek rizičan gest. ja sam tako izgubio par prijatelja.

 

što se tiče Bezličnog, Onimea i sličnih klinaca koji se zamlaćuju astrologijom, nadam se da je to samo još jedna faza sazrevanja, jedan hobi uz neko klasično obrazovanje i profesiju. ili ako ih samo to interesuje, da će makar imati toliko pameti da svoje znanje počnu da naplaćuju kao i svaki zanat. od toga može fino da se živi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

slažem se sa Dennyevim odgovorom, samo bih dodao pastoralnu tematiku: seks u kudeljari, seks u prekrupi, seks u pilićarniku, seks na ogranku trešnje, seks na čardaku i na kraju seks, gde drugo nego, u šupi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smisao života je seks. Mnogo seksa.

 

 

slažem se sa Dennyevim odgovorom, samo bih dodao pastoralnu tematiku: seks u kudeljari, seks u prekrupi, seks u pilićarniku, seks na ogranku trešnje, seks na čardaku i na kraju seks, gde drugo nego, u šupi.

nači vas dvica ćete se omčom oko vrata kada u nekim sredozemnim godinama krene da vas izdaje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...