Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 329
  • Views 34.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_3028201

Mlako. Refren je meh bas. Generalno cela pesma ima cudan vibe, i uopste ne PW. Samo pocetak sto rece Laza fino nahajpa da ocekujes ludnicu, i onda zajeb. Mislim da ce biti boljih pesama od ove. Takodje, iako je produkcija okej, mislim da mi se ne dopada kako je sve ispalo, i takodje ovaj momenat koji Jens fura sa sub drop kick 808 u nekim break momentima. Koji moj, nije ovo metal core pa da lozis publiku.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
comment_3031150

slusao jedno 5-6 puta, pa pustio Mosquito, koji mi je ipak najslabiji od prva 4 (8.5/10, Bleeding 9/10, prva dva ciste 10) i da, nije to to.

Ali daleko od toga da je lose. Devon nije mogao skroz da se vrati u PW mode. Taj vajb njegov mladalacki najvise fali.

80% pevanja je vise DST nego PW, to najvise koci. Nije ni on skroz kriv, i gitare su previse proste, cak i od Bleedinga prostije, ali opet izadju momenti njihovi, narocito u solazama, gde se oseca stara magija. 

Ima momenata gde se sve poklopi i izadje pravi PW, ali ne dovoljno.

Ali lepo, sve u svemu. Drago mi je da mi omiljeni bend svih vremena ponovo radi i da se nisu izblamirali. Nisam ni mnogo vise ocekivao realno.  

comment_3031151

Otprilike kao i ostali, dobro je, nije bruka niti išta slično, ali za sad me ništa nije raspametilo. Doduše, tek prvi sluš, i to jedva ugurao u kraj dana. Trenutno mislim da bi mi bilo lakše i da ga rangiram sa DST albumima nego sa PW.

comment_3031392

Meni ovo bogami sve dosadnije iz slušanja u slušanje. Bukvalno vidim sebe da se češće vraćam u budućnosti na Mosquito nego na Void. Previše nekih generic riffova, previše liričnih floskula. Kao da im je neko drugi pisao album, a ne oni. Možda je i u tome caka, oni su reokupljeni već sad koliko,  skoro 10 godina? Uopšte nema osećaj materijala koji im se skupljao godinama/decenijama, već kao da su izdali treći album od tog reokupa.