December 7, 200816 yr comment_1814270 Maggy je ružna kao neko ko ima veoma ružne roditelje i onda je njihovo dete samim tim ružno, ali kad su mama i tata videli malu Maggy pomislili su "uh kako ružno dete". Da stvar bude gora mala Maggy im je najverovatnije više od jednog puta ispala iz ruku i pala niz stepenice ne omanuvši ni jedan stepenik ničim drugim nego svojim licem.
December 7, 200816 yr comment_1814313 Maggy je ružna kao neko ko ima veoma ružne roditelje i onda je njihovo dete samim tim ružno, ali kad su mama i tata videli malu Maggy pomislili su "uh kako ružno dete". Da stvar bude gora mala Maggy im je najverovatnije više od jednog puta ispala iz ruku i pala niz stepenice ne omanuvši ni jedan stepenik ničim drugim nego svojim licem. a na kraju stepenica se nalazila prokljuchala kiselina u koju je mala Maggy uranjala nichim drugim do svojim licem...scenario ko iz happy tree friends
December 7, 200816 yr comment_1814365 To, to Kakvu bi film tek imao gledanost da je ostala Katie, ili da su neku još bolju ribu doveli...ne mogu ni da zamislim...
December 7, 200816 yr comment_1814374 a i katie mi je previshe chedna...trebali su neku kurvastiju dovesti...to bi bilo...
December 8, 200816 yr comment_1815136 Nego da ne spamujem temu, ne možeš me ubediti da je lepa tako jer sam gledao film i znam šta sam video. Noćima sam se budio iz sna vrišteći i grizući sopstvene prste
December 8, 200816 yr comment_1815181 chak ni desetine plastichnih operacija nisu uspele da joj pomognu...ruzna je kao grob! Nego da ne spamujem temu, ne možeš me ubediti da je lepa tako jer sam gledao film i znam šta sam video. Noćima sam se budio iz sna vrišteći i grizući sopstvene prste JESUS FUCKIN' CHRIST!
December 9, 200816 yr comment_1816428 @gavrosaurus Ovim slikama samo dokazujes koliko je riba ruzna.Al' strasno. A zalosno je koliko je para zaradilo ovo govno od filma...
December 10, 200816 yr comment_1817349 ok što jeste jeste, stvarno ima loše grudi. jebi ga. loshe grudi...???? damn...shto shta je loshe... ostale posledice od onog spushtanja niz stepenice