Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 81.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @toki89 Na otvorenom prostoru ti ne smeta dim.Ni tebi ni drugima.Mani se proseravanja.Sto se tice javnih zatvorenih prostorija,u njima je pusenje ili zabranjeno ili u vecini objekata postoje delovi z

• ne,lou,vec si poceo da ides na kurac sa tim foricama sa faksa,ponasas se kao katolicki pop da imas ekskluzivitet kad je psihologija na forumu.ne treba ti diploma da bi skontao da likovi koji mirisu za

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jebeš te droge što moraju da se kuvaju u kašikama   čim čujem reč kašika setim se Srba   mi Šiptari to samo preprodajemo dalje, ne konzumiramo

comment_2355958

Ako si iz Beograda,skokni do Trga,imas radnju kod onog kafica Vruc Gavran,radnja bas za uzivaoce duvana,e tu imas Zippo benzin,ali uzmi Ronsonol,traje skoro duplo duze,i mnogo je bolji,zuta kantica.

E jbg, već sam kupio, i pošteno su me odrali, 260 dinara za malu kanticu.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_2379879

pusim vec 4 godine...rano se pocelo ;) nekad me uhvati nesto pa prestanem,npr na pola godine,ali se opet vratim.uzivam u tome stvarno...ponekad mi je zivot nezamisliv bez cigarete,npr.posle jela,sexa,uz kafu... B) mada opet mogu da ne zapalim i po 7 dana,sto i radim bar jednom u pola godine :wub: ne planiram u skorije vreme da ostavim cigarete, jer ne zelim da se odricem niti jedne stvari koja mi pricinjava zadovoljstvo. kad budem bila trudna,ostavicu ih,zbog bebe :da: a do tada,naaah...pivo nije pivo bez cigare...pusim monte karlo plavi unazad 2 godine,najvise mi odgovaraju.popusim 15ak dnevno...

comment_2380042

Meni je monte karlo uzasna cigareta... Ja pljugam plavi pal-mal 100s, najvise mi odgovara. Jacina i smek su bas po mom ukusu...

@Volf Chajld:

To da pivo nije pivo bez cigare, apsolutno tacno! Ta ti je ka' u Njegosa! :da:

comment_2380512

Radio sam na trafici i Pall Mall se zbog cene najviše prodavao .

Dobra je i sarajevska Drina sa denifine filterom koji inače odlomim :) i pušim je tako, inače samo to od cigareta i mogu , samo to mi liči dovoljno na ovaj moj Van Nelle, a i on polako počinje da mi dosađuje, nego...

Ko voli da mota duvan, ima na Najlonu lik što prodaje Virginia Gold sa plantaže u Vojvodini odakle otkupljuje Japan Tobaco. Odličan duvan, mal te ne ne smrdi kad se zapali a kažu da je ukus odličan. 400 din kesa :)

De ti je taj Najlon? Valjda Bajlon? :D

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.