Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 219
  • Views 22.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Schneider
    Schneider

Ja se ponado neko želi da diskutuje o šahu, al jok.   Svevremena igra, potpuno protivna današnjem životu jer moraš da sediš i misliš. Neshvatljivo.

• Baka puštena iz pritvora: Pušim marihuanu jer me smiruje   "Sedamdesetpetogodišnja Anđa Agić, majstorski kandidat i najbolja šahistkinja Bačke Palanke, puštena je iz pritvora gde je boravila 48 časo

• Ja sam ono, što se kaže, osrednji šahista. Sa kevine strane rođaci (ujak, braća od tetke, deda) su jako talentovani. Ne bi ono, pobedili velemajstora, ali bi ga dobro namučili.   Heh, sećam se kad

• 8 months later...
comment_1583974

:):):):)

Ja volim matematiku (ajde dodjite i ubijte me :D), volim i sah... cale me je naucio jer je profesionalni shahista... :D Poceo sam skoro opet da igram i zarazio sam se... pa ako neko voli da igra, daj da se nadjemo na kalishu da podmladimo ekipu... :D

comment_1584032

Krenes od Sicilijanke, pa Nimcoviceva odbrana, Damin Gambit i kad sve to savladas (3 otvaranja sa 30 varijanti), vec si spreman/na da se sa matorcima uhvatis u kostac. Sredisnjica naravno vrlo bitna, zavrsnica piece of cake (Ono, topovska, lauferi, pesacka, contra-feux i te fore.

Igra bre, eh.

comment_1584187
iskreno, nemam nerve za shah.. To je, po mom misljenju, igra strpljenja a ja extra brzo popizdim.. :)

Otpadas... :D:pivopije:

Ja sam nekad dobro igrao, ali sad me uopšte mrzi da igram, jer sam postao nervozan i ništa više ne može toliko dugo da mi drži pažnju na istom nivou.

Mene sah bas smiruje i skrece mi misli... :da::wub:

comment_1584264
Mene sah bas smiruje i skrece mi misli...

U tome je i stvar, suviše mi skreće i zaokuplja misli, a pored hiljadu stvari koje imam u glavi još mi samo fali da posvećujem pola sata samo i isključivo partiji šaha.

comment_1584305
U tome je i stvar, suviše mi skreće i zaokuplja misli, a pored hiljadu stvari koje imam u glavi još mi samo fali da posvećujem pola sata samo i isključivo partiji šaha.

POLA SATA ? :D

ja bez 2 sata vremena ne sjedam za tablu..

kad kupim kucu, obavezno kupujem sahovski sto :da: i soba ima da se namjesti za te stvari :da:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.