Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 785
  • Views 45.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

ништа не каже ''брутални анални сех'' као чај од јасмина

• nizasto, obicno preseravanje. to su isti oni tripovi na fazon "med vaditi samo drvenom kasikom" i "rak = kiselina u organizmu"   ko je dao minus, PUSI KITU

comment_1655508

Volim jednostavne cajeve. Crni caj. Indijski caj. Hibiskus. Kamilica. I ponekad onaj aromatizovani sa ukusom tresnje/visnje ili sta je to vec.

Najvise volim caj da pijem kuci u trenucima odmora. Opustim se, gledam kroz prozor i pijuckam.

Mada hibiskus zovem i "radni caj" jer ga najcesce pijem kada radim na kompu.

Caj mi se mnogo vise dopada zbog kafe.

Ritual spremanja caja u mom slucaju je potpuno ocekivan i glup, uzmes dzezvu, stavish vodu, stavish kesicu i secjer u solju i sipas vrelu vodu. Big deal. Ali nije u tome stvar. Kada pocnem da pijem caj imam celu solju odmora. U tome je ceo stos. I ne volim da me neko prekida. Ali je lepo piti caj u drustvu. :D

Pre par godina sam pocela da praktikujem "caj u pet" foru, da mi popodne dodje neko od prijatelja na caj i keks ili sta vec ima. Jeste "englesko" foliranje, ali je lepo objasniti ljudima da ne mora svako dolazenje u goste da se zavrshi ujutru u 04 kada nema vise piva....

Vruca voda i travke. Nije neka filozofija. Ali sve zavisi kako se ko odnosi prema tome.

comment_1655540

Sedaju crnka i plavuša u jedan kafić,

prilazi konobar i pita ih šta žele da popiju.

Crnka: ja ću hibiskus!

Plavuša: A jel' šta ti je to hibiskus?

Crnka: pa to je čaj...

Palvuša (konobaru): Ok, daćete meni jedan hibiskus od nane!

:) :) :)

comment_1655583

Crni i zeleni su zakon, popijem bar dve sholje dnevno, kupujem ih na meru. Od domacih su lepi rtanjski i od matichnjaka. Kod vocnih cajeva je problem shto to ipak nisu cajevi od susenog voca, vec hibiskus sa malo arome, Al uprkos tome nisam uspeo da odolim caju od crvene pomorandze i djumbira koji sam video na polici u radnji zdrave hrane :D

Edited by GrowlBoy

comment_1655589

Earl Gray sa kasicicom meda,ni malo mleka niti secera.

Cajeve konzumiram svakodnevno tako da imam nekog znanja sta ovde valja a sta ne.

Takodje je mnogo dobar i pustinjski caj. A dobar je i od hibiskusa koji ovde pominju ali NIKAKO onaj  iz kesice.  Ko voli gorcinu neka kupi Lincuru.

comment_1655891
Caj on nane i bilo koji MIlfordov! Pijem uglavnom kada sam bolestan ili kada se ocesam k'o Englez pa jedem 'leba, pekmez od sipka i caj :P mmmmmm

Nemojmo se zavaravati ipak Lipton pravi bolje cajeve. Milford u sve trpa hibiskus.

:D

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.