Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 179.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jao, ne mogu. Iskljucujem se. Ako govnjivi japanski rpg-ovi sa idiotski jedno-dimenzionalnim likovima poput Clouda i Sephirotha ulaze u ozbiljnu diskusiju kao pandani jednom Witcheru i Planescape-u ja

• PC ima bolje igre.

• Taj menadzer je najdosadnija igra ikad...

comment_2984460

Ufff sredinom devedesetih SEGA Mega se igrala sve u šesnes, bežalo se sa časova, pa pravac u one (kućne :bigblue:) igraonice.. Najviše se pičio MK 1,2,3, zatim sportske NBA Jam, fifa itd. Kod mene na gajbi sam više voleo avanturističke tipa Castlevania, Miladin, razne crtane likove.. Sonica nikada nešto preterano nisam voleo. Posebno bih izdvojio Phantom 2040, mnogo dobra igrica, baš zanimljiva i prilično obimna i zaebana, a vrlo potcenjena, ne znam dal je uopšte neko sem mene igrao :bigblue:

• 3 weeks later...
comment_2986101

Auuuu koliko dobro novi Metro izgleda, ali verujem da će mi za to trebati nova makina.. Jbt nisam još ni onaj Last Light odigro, a planiram godinama.. Kec jedna od najboljih post-apokaliptik igrica ikada

comment_2986126

Auuuu koliko dobro novi Metro izgleda, ali verujem da će mi za to trebati nova makina.. Jbt nisam još ni onaj Last Light odigro, a planiram godinama.. Kec jedna od najboljih post-apokaliptik igrica ikada

mislim da neće biti zahtevna igra, zato što je endžin skalabilan i ranije igre su bile odlično optimizovane. verovatno će sa nekim minimumom detalja biti na nivou last light na mid/high

comment_2986148

mislim da neće biti zahtevna igra, zato što je endžin skalabilan i ranije igre su bile odlično optimizovane. verovatno će sa nekim minimumom detalja biti na nivou last light na mid/high

To bi baš bilo guba

taj fazon, ima da igram Farming Simulator posle ovoga :mrgreen:

:haha: :haha: :haha:

Malo relaksacije da te ne strefi srčka, mislim da je jedino u Alien vs. Predator 2 i 3 grdja situacija, u human (singl plejer naravno) modu, kad se spuštaš u one njihove jazbine, pa još nestane struje, samo čuješ pi pi pi pipipipipi.. idi bre u qrac. Nažalost (ili radost :mrgreen:) nikako da se nakanim da odigram Dead Space kako valja, to je tek boleština..

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.