Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.9k
  • Views 154.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

можете у вишњичкој бањи да видите исто то, кад ветар нанесе облак из азотаре у панчеву

• Deceniju pre, sedimo ja i ortak u parkiću kod suda u Nišu... beše oko 2-3 izjutra, -10 stepeni, sneg, i cirkamo pivo. Dolaze 2 pandura, ja i ortak već nasumice izvadili lične, kad panduri: "Ma jok br

• Vitamin K Experience
    Vitamin K Experience

Dude where's my car? -Where's your car, dude?  

comment_1700108
Mislim da ce ugraditi klimu u autobuse :)

Ikarbus IK-112N i IK218N već imaju klipme, kao i minibusevi.

Samo što jebena ljudska stoka stalno otvara porzore, u neki vozilima već su stavili natpise da ne otvaraju prozore jer radi klima.

Pocrkace prvog dana.Otvaraj zatvaraj vrata.Racunaj unutra 100 ljudi,haha.Bolje da svako nosi po jedan mobilni frizider pa da se maze ledom :)

Nije problem sa otvaranjem vrata.

Gradski busevi u inostranstvu imaju klimu.

comment_1700299

Bg je betonska dzungla,pogotovo NBG kao sto vec rekoh.Obicna ledina,nema hlada,sve isto.Sunce przi nenormalno.A i na 35+ klime ne mogu da rade punom parom,onda se i tu mlatis dok ne rashladi.Sreca moja pa sam pobegao odande pre nego sto su pocele vrucine,februar bese ali nije bio hladan.Zajebi ti ono,nehumano do zla boga.Veceras isao da prosetam,stadion pun kao da je utakmica dok je centar prazan.Svi pobegli u visi deo grada zbog vetra a i hladovina je.Znaci sutra uvece idem na brdo gde je sumetina.Nadam se prijatnoj klimi

comment_1700305

Kod mene u stanu a posebno u mojoj sobi je uvek leti bilo prijatno i to bez klimi i ventilatora, fina 'ladovina.Prozor otvoren po ceo dan roletne spuštene, povremeno ih malo odgurnem.

Pustim muziku, ugasim svetlo, izvrnemse na svoj krevet i uživam.

Ali ipak se sad premišljam da uzmem klimu. Korisna je to stvar.

comment_1700310

Sutra ce mi biti jebeni dan,i verujem celo leto.Komsija je igrom slucaja morao da proda kucu i ima rok da sazida novu na placu pored.Posto ima odredjenu svotu novca,kako ne bi placao radnike ja cu da mu pomognem a sutra se pocinje sa kopanjem kanalizacije.100 metara mora da se iskopa na dubini od 80 cm.Posle temelji,zidaj,mesalice,kolica ma mogu da mislim.Jos kazem najbolje da se instaliraju reflektori pa da se kopa nocu,jebes ti ovo kad se nema vremena za cekanje

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.