Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.9k
  • Views 153.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

можете у вишњичкој бањи да видите исто то, кад ветар нанесе облак из азотаре у панчеву

• Deceniju pre, sedimo ja i ortak u parkiću kod suda u Nišu... beše oko 2-3 izjutra, -10 stepeni, sneg, i cirkamo pivo. Dolaze 2 pandura, ja i ortak već nasumice izvadili lične, kad panduri: "Ma jok br

• Vitamin K Experience
    Vitamin K Experience

Dude where's my car? -Where's your car, dude?  

comment_2431037

Secam se da je prosla zima u Srbiji bila bas ekstremna. Zena i ja smo uzivali u snegu, posebno ona, jer pre nego sto je dosla u Srbiju jedva da je videla snega, samo preko tv-a. :haha: Tako da oboje zalimo za pravom zimom i snegom.

Ako ce ova zima biti jos hladnija u Srbiji... wow, bice onda stvarno ekstremno. :haha:

Egzistencijalni - nakon katastrofe u Luizijani, mnogo crnaca je preslo u Teksas i sada nema vise toliko lincovanja. :haha: Pun teksas crnaca i azijata, sta ces, i Teksas je postao manje vise tolerantan. Mada zaista ima gradova, onih zabacenih po vukojebinama, gde i dalje otvoreno ne primaju crnce. Da ne pricam o redneck barovima i ostalim mestima gde se otvoreno zna da crni i zuti nisu pozeljni. To je kao javna tajna ovde.

To ti je pravo lice Amerike koja siri demokratiju po svetu. Odosmo u offtopic. :bigblue:

comment_2431039

Texas je Kosovo :D

Samo shto na Kosovu vishe snega. MAgli se lepo ovih dana. A i zimljivo je - smrdi na lozenje i obrazi trnu. Prva gajba se testira na terasi, javljam uskoro dokle se stiglo.

• 2 weeks later...
comment_2437281

juce sam se pederisao na tekmi,nisam obuo cipele ko covek,vec patike...to da budem moderan,a ne da mi bude toplo...jebo me pas ludi...2 sata sam se smrzavao na stadionu...mislio sam da mi se nokti odvajaju od mesa...toliko su mi se prsti smrzli...inace,mogu ja po hladnoci da budem napolju 100 sati,al juce ne znam koji mi bio pijenis...valjda nisam nista cirko,pa nisam ima sucim da se zgrijem...kazu oni gmazevi sa vedertuumbrela da ce biti oko 10ak stepeni ovih dana...rts prognozu ne treba ni gledati...ustvari,moze se gledati u nekom decjem ili humoristickom programu...temeperatura ce biti 15 stepeni +- 20 stepeni....kise ce mozda biti,a mozda i bude suncano...snega nece biti...valjda...tako neka koncepcija nasih prognosticara...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.