Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 189
  • Views 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

axl rose se pokenjavao na dečja igrališta i pokušavo da sodomira babe po hotelskim sobama.Znaš kad bi to aca dozvilio sebi?nikad. Nije klošar,on je bre faca, lik.Takvi ko karnisero mogu da bale samo n

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Pa kad nemaš šta arngumentovano da mi rekneš,počneš da psuješ.to te pokaziva da si ko ličnost vrlo labilan i nekarakteran.završilo smo aca je zakon.ti idi nadjačavaj sleša.kraj.

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Dodji na fer u Novi Sad lipicaneru.ali povedi nekog starijeg njega ću da bijem ti si još mali,plako bi na šamar.   Šta fali aci.moj čovek.boem,pije,gudra dobre ribetine,dok ti šta?lav pivo? Kad m

comment_1859233

Pa to.I ne znam sta toliko imate protiv njega.Covek jeste narkoman ali je realan,i svirke su mu odlicne,svi vi bi voleli da jebete 0.1% riba koje on jebe i da vozite porse kajen a tu nesto serete tipa da su ga bar ubili.jebo ti ovaj forum kakvih idiota ima

Edited by Josif Visarionovič

comment_1859263
Pa to.I ne znam sta toliko imate protiv njega.Covek jeste narkoman ali je realan,i svirke su mu odlicne,svi vi bi voleli da jebete 0.1% riba koje on jebe i da vozite porse kajen a tu nesto serete tipa da su ga bar ubili.jebo ti ovaj forum kakvih idiota ima

?!?

:ph34r:

comment_1859496

Jebe mi se za njegovu muziku, to radi zbog para, niti ga zalim nesto, posto znam da je narkoman...ali ovde neki seru kako bi zeleli da je mrtav, valjda zbog njegove muzike ili sta vec...Pa kreteni jedni, vi svrsavate i pusili bi kitu na raznoraznim moralnim nakazama, koje se isto drogiraju, ali svrsavate na njih jer vam se svidja njihova muzika...time samo pokazujete koliko ste glupavi i ograniceni...isti kurac drugo pakovanje...a vamo glumite neku pamet...

Inace, niti volim ovog sto je upucan niti ga mrzim, boli me uvo...samo primecujem koliko ima kretena na ovom forumu...

Edited by Feniks .