Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена


Axeanosilas

Recommended Posts

10 najboljih black metal albuma ikada

 

Opet se Zajebavate Stavili ste Bendove Sto Skupe jedva 100 Metalaca na koncertu.

Realno po popularnosti:Venom-Niko normalan ih ne bi stavio u black metal zbog naziva Albuma.

Cradle of Filth - RAZLIKUJE se fazon OD OSTALIH Bendova Ali su im Sve pesme iste,

Dimmu borgir nesto Mutan,muljav Zvuk do predzadneg Albuma ;;

A svi ostali su mnogo Slicni Skoro isti i bendovi i pesme.

Meni je zanimljiv i fazon onih Folk,Epic Black metalaca,bas slusam sta izadje,

Ali ne bi stavio nijedan album-nije bas ~~ , i na nekim jezicima uzas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

А да, наставила се традиција сјебавања делова тела кад год одем негде. Овог пута сам налетео на неко дрво па је страдала лева рука. Скроз ми је изгребана.

Naleteo na drvo.

laze picka, naletelo je drvo na njega

 

podseca me ovo sad na jedan frp sesn kada je ortak rolovao (budala) da nadje drvo za potpalu u sred sume

i izroluje jedan

drvo naslo njega

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

mislim da je strašna nepravda jednačiti fejkove sa artificijalnim onlajn identitetima.

fejk je tu da lupa minuse i plusiće, podrži originalni nalog u nekoj raspravi u kojoj je u manjini... generalno nema moć samostalnog razmišljanja, sopstveni ukus i sopstveni, jelte, identitet... verovatno je da bi fejk glasao za isto što i njegov tvorac. tako da odma treba otpisati devet glasova za dupe koji su svakako lazini.

artificijalnim onlajn identitet, s druge strane, može i uglavnom ima sopstveni pogled na svet, sopstvenu artificijalnu inteligenciju i samostalni život. tako imamo novalisove fejkove sa različitim religijskim i filozofskim stavovima (koji se prostiru od paganizma, pacifizma, budizma do ekstremnog satanizma i mizantropije) ili vuduove sa raznolikim seksualnim sklonostima (zoofilija, zlatni tuš...).

sasvim je moguće da, npr, ja glasam za sise, a moj nepostojeći AOI za dupe.

 

legalizujte artificijalne onlajn identitete.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vec drugi puta mi se desava sledeca stvar: displej na telefonu mi se pali i gasi sam od sebe.Zakljucam ga i nakon odredjenog vremena on pocne da se pali i gasi,tako minut-dva i onda stane.I nakon odredjenog vremena ponovo.Prvi puta sam to resio tako sto sam sistem ponovo stavljao,ali me sada mrzi do jaja to da radim.Ima neko resenje za ovo?Imam gingerbread 2.3.6 XXJVU.

 

Решење је да купиш телефон сходно својим интелектуалним могућностима, а не да бацаш паре на оно што не умеш да користиш.

 

Ajde reci mi to uzivo.Ustvari cekaj,ne mozes,polomio si vilicu u navijackoj tuci i zatim si pijan zaspao na klupi.Dobre su ti intelektualne mogucnosti.

 

deluješ uznemireno

 

Bolje uznemiren nego razmontiran.

 

:haha: :haha: :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam da li je prava tema za ovo, ali jednom sam, sa još dvoje ljudi, prizivao duhove, koristeći uidži tablu i visak, i ostvario sam kontakt sa nečim. Zaista ne znam šta je u pitanju, ali pomalo se plašim. U početku beše zanimljivo, kao one aplikacije koje sve znaju na internetu, pošto je ta natprirodna sila koju smo dozvali znala odgovore na sva pitanja koja smo joj postavili vezana za naše živote. Međutim, posle nekoliko dana, dosadilo nam je i poželeli smo da ode, što je ona bez razmišljanja odbila. Čak se prijatelju, koji je u tom trenutku držao visak, zagrejala ruka do te mere da je vrisnuo. Uplašili smo se, bacili tablu, visak i sve, ne bi li taj kontakt nestao. Meni su se od tada dešavale jako čudne stvari, ali nisam se usuđivao da pričam s drugovima o tome, ne znam ni ja zašto, viđao sam krajičkom oka kako neko proleće kroz hodnik kuće, iako sam sam u njoj, svetla su se gasila sama od sebe, televizor se palio noću iz čista mira, šaputanja noću... Tresem se dok ovo pišem. Dok mi nedavno jedan od drugova nije rekao da mu dešavaju slične stvari, onda sam otvorio dušu, i zatražili smo pomoć, čuli smo da treba pozvati popa da osvešta kuću kompletno ili izvrši nekakav egzorcizam, ali da to ne važi za ateiste. Ako neko ima slična iskustva, svaka pomoć je dobro došla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

itf objashnjava kako je pocheo da slusha metal i kako mu je isti upropastio zivot...

 

'96-a, drug mi dao Black album i TGST od Pantere. Nijesam mogao da ih svarim, a onda sam nabasao na SSoaSS od Mejdena i sve je pošlo po kurcu.

 

Sad bih bio ekstrovertan, nasmijan, manje sarkastičan, a više fensi. Vozio bih bolja kola, imao bolji telefon ili tri, manje tuča zbog duge kose, žene bi me više voljele i ne bih tražio da svaka jebena pjesma mora da bude jebena Stairway to Heaven da bi me jebeno "takla", no bi mi jebena pjesma od Aca Pejovića bila dovoljna da padnem u sevdah i nađem jebenu satisfakciju u banalnim stvarima.

 

Jebeni metal propasti moje.

 

:haha:

  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostavio bih link ka totalno dobroj pesmi, ali onda bi saznali za taj bend i neću biti jedini koji ih sluša.

 

Je l' se meris na digitalnoj ili analognoj vagi?

Digitalnoj, ali uvek na istom mestu, da ne bi bilo odstupanja.

Kakav si ti to hipster?! :no:

Digitalan.

....but still... :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mozda je nekom cudno ali meni je Darkthrone bolji bend od Burzuma na kojeg se svi ljepe ko krpelji ( naravno da Burzum ima jako dobre albume )

 

Da li je istina da se Darkthrone preselio u sumu da zivi

 

Hvala ovome, ciji god fejk bio

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deiphago - Satan Alpha Omega (2012)

 

1344233025_338745.jpg

 

http://www.mediaboom...omega-2012.html

 

 

instant download

 

 

скидање музике са Нета је исто што и шверцовање у превозу

 

 

 

skidanje Deiphaga sa neta je isto što i švercovanje u šinobusu za Kikindu

 

Упишо сам се. Мада мого је ставити неко опскурније место од Кикинде.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala :D

 

Објасни зашто? Да није у питању идолизација страног?

Као, на пример, нацизма? Или фашизма?

 

Или, можда, хришћанства?

 

 

Jaroslave :wub:

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

iz iste rasprave:

 

Заправо цео свет се своди на вечну супротност између Аријског и јеврејског принципа, дакле духовност наспрам материјализма, аскетизам наспрам хедонизма, милитаризам наспрам пацифизма, север наспрам југа, Хипербореја наспрам Атлантиде, мушки Сунчев принцип наспрам женског демонског, личност наспрам индивидуе, потрага наспрам угађања, традиција наспрам модерности.

 

tebra, ti pishesh na yumu. sa kompjutera. asketizam?

 

:haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovo je nesto najuzvisenije sto sam ikad procitao,osecam se dekadentno dok citam

 

 

Гледаш из погрешног угла или не знаш шта је духовност (или не знаш шта су навијачи). Елем, навијачко насиље такође може бити добро из перспективе традиције и духовности. У таквом погледу, навијачке групе представљају зов првобитне дивљине у данашњим градовима где је човек припитомљен и сведен на мајмуна. Либерали се ужасавају навијачких група, зато што навијачке групе својим насиљем и идеологијом разбијају илузију либералног живота у којем је на првом месту уживање и лагодан живот. Пошто либерали не осећају бол душе, него само бол тела, њима не сметају геј параде, наркоманија, промискуитет и остали симптоми декаденције, али их зато навијачке групе ужасавају јер не познају либералне псеудо-вредности где је понављам на првом месту декадентно уживање и лагодан материјалистички живот без икаквог стремљења вишем.

  • Upvote 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vidim da ste se raspisali na temu o Burzumu.Moje misljenje je da su rasprave na temu Burzum vs Mayhem i Varg vs Euronymous djecija posla.Prvenstveno mislim da treba gledati samo na muzicku stranu ovih bendova,a ne na sva sranja koja su radili..Drago mi je da ste primjeti cover albuma Det Som Engang Var da iznad natpisa albuma stoji skoro ista slika sa prvog albuma Burzuma.Sto se tice Euronymousovog ubistva mislim da ni jedan ni drugi nisu nevini.Prica se da je Varg njega ubio zbog Crnog Kruga,zbog albuma koji je platio 40000 funti a Euronymous mu ga nije htio izdat.No,ako je Varg Euronymousa ubio iz samoodbrane zasto ga je onda morao ubosti 23 puta nozem, dakle izbo ga je do smrti sto je za mene ne ljudski.Dead-ovo ubistvo bilo je isto jako zanimljivo i slazem se sa komentarom " kako je puska onako mogla stajati i kako je noz mogao biti na njoj " .Euronymous je bio Dead-ov najbolji prijatelj a onako se ponio prema njegovom tijelu.Od njegovih kostiju je napravio lancice i dao ih ljudima koje cijeni, a od njegovih komadica glave napravio gulas.Sto se tice muzicke strane Burzum je imao fenomenalne albume : prvi njegov album mi je najbolji, jer onakav vokal niko nije ponovio tacno se vidi da dolazi iz duse,Hvis Lyset Tar Oss je po mnogima najbolji Black metal album iako meni nije nesto toliko posebno,Filosofem je genijalan onakav zvuk gitara pravi jezivu atmosferu na koju niko ne moze ostati ravnodusan.I da,Varg je za sebe govorio da je satanista dok je bio josm mlad sa 18 godina,a kada je otisao u zatvor to je opovrgnuo i zbog toga i ubistva Euronymousa mnogi ljubitelji Black Metala su ga mrzili.Mayhem je imao samo De Mysteriis Dom Sathanas ( koji je uvijek medju 5 najboljih Black Metal albuma ) i EP Deathcrush koji je solidan.Nisam slusao albume Hliðskjálf i Dauði Baldrs kakvi su, i sto mislite o prvom Burzumovom albumu ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...