Jump to content

Euroleague


Angelystor

Recommended Posts

Znao sam cifre u doba tekme sa Makabijem...tipa celokupan fond je 500 000 evra za ucesnike, 250k dobija pobednik, 125k drugi, i 3. i 4. dele 125k, sad ne znam koji odnos, tipa 75:50. Neka neko poveri ovo, ali sam 95% siguran.

 

Inace, Teo MVP Evrolige, Maric prvi centar, Bo drugi plej :rockdevil:

 

http://www.euroleague.net/final-four/paris-2010/main-page/i/71489/4218/all-euroleague-team-2009-10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hanibalizam. :rockdevil:

 

Sutrašnji meč ništa ne znači, jesu moralno pali, al' barem da se na dostojanstven način oproste od više nego uspešne sezone u Evroligi.

I upamtite: čika Dule je spavao sa Madonom! Provereno. Pati, Verbate, pati.

 

Gde bre ništa ne znači, to mu dođe isto kao borba za bronzanu medalju među reprezentacijama, s tim što je u ovom slučaju treće mesto još veći uspeh. Itekako bi značilo da se Partizan vrati sa F4 s jednom pobedom, i to protiv ekipe koja je 4 puta uzastopno igrala finale. Uz ovaj tesan poraz, to bi bila potvrda da nije slučajno bio tu i da ne bi bilo nezasluženo i da je osvojio titulu. Naravno, igrači jesu razočarani što su stigli tako blizu finala, ali nisu ušli u njega, ali šta onda CSKA da kaže. Njima bi tek trebalo da bude svejedno da li će biti treći ili četvrti, što Partizan može da iskoristi.

 

Treba polako da se misli i na sledeću sezonu. Ostvaren je neki kontinuitet - prvo među 16, pa dve sezone među 8, pa sad među 4, valja nastaviti seriju i igrati ponovo final 4. Jedino je kuriozitet u tome što je Dule ovaj napredak ostvarivao sa iz sezone u sezonu na papiru slabijim timom, koji se u praksi pokazao suprotno, kao iz sezone u sezonu jači. Tako da se ja iskreno plašim nekih zvučnih pojačanja pred sledeću sezonu, možda sa jačim timom na papiru Partizan potone. Sviđa mi se, međutim, kako skauti Partizana uspevaju da provale potencijal u igračima koje iskopaju iz nekih drugorazrednih klubova u inostranstvu, kao što je slučaj sa McCalebb-om i Marićem. Ti koji su njih zapazili, imali su nos da će upravo u Partizanu ovi igrači da eksplodiraju i bukvalno postanu vrhunske zvezde Evrolige. Da pronađu još dvojicu-trojicu takvih i plus vrate u tim nekog našeg iskusnog igrača poput Kecmana, neće biti kraja uspesima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na glas razmišlja i briše nam postove!

 

Jebote,ovakvu raspravu brise. -.-

Evo stidim se. :haha:

 

 

Alo bre obrisao sam 4-5 posta (od mogucih 30 na zadnje 3,4 strane) a vi odma kenjate, ok serite i spamujte ali vezano za tekmu, a vi pisete o skotskoj ligi, broju pogleda vaseg profila i ostalo.. duvajte ga.

Edited by METAL Man

Share this post


Link to post
Share on other sites

nema a licence

 

ne znam da li je neko poslao link

 

strasno , argumenti da se useres .

 

Kreteni. Sad mi je tek krivo što se nismo plasirali u finale, ali neka, biće prilike da im se opet održi lekcija.

 

Jeste li videli ovo, juče proglašene prva i druga petorka:

 

http://www.euroleague.net/final-four/paris-2010/main-page/i/71489/4218/all-euroleague-team-2009-10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da se gledaju rezultati Francuzi nikad ne bi imali 2 tima u EL i 3 u Uleb kupu. Njihovi klubovi nista nisu uradili zadnjih 10god. Nasi klubovi su sigurno ostvarili veci koeficijent,ako se on uopste racuna i ako je relevantan. Verovatno ce i onaj jebeni Nimburk sledece godina da igra Evroligu i to kroz ovu nasu NLB u kojoj nemaju nikakvih zasluga osim sto su dali milionce...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fin sketba... Langdon da stane i dobijamo gi. Vesely :rockdevil:

 

 

A Dule konacno pukao :haha: Ne znam gledao li je neko sinoc emisiju na SOSu, ali iz njegovih izjava, videlo se da je popizdeo na sudjenje u subotu...kao i na Rigasove pretnje..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Što se tiče mene, ja sam vrlo zadovoljan, šta god da bude. Sad smo u psihološkoj prednosti, ali ovo pokazuje koliko smo jaki, igramo 2 egal utakmice sa najjačim i najskupljim timovima Evrope na F4, svaka čast.

Edited by trenje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbg, ključni momenat 2 sekunde pre Holdenove trojke, Lengdon pravi korake u mestu, sudije ne svirjau ništa i to je to. Svaka čast Partizanu i ovim igračima, ne verujem da će Mekejleb ostati sledeće sezone, ali to bi bilo fenomenalno. Za Marića verujem da ostaje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tako blizu, a tako daleko... Partizan je pokazao da može ravnopravno da igra sa najjačim timovima Evrope, ali videli smo da je tanka linija između prvog i četvrtog mesta. Kad je McCalebb izborio produžetak, a pogotovo posle trojke Kecmana, a zatim i vođstva od +4, bio sam ubeđen da Partizan dobija. Ali, maler... Vratilo nam se što smo imali sreće u nekim ranijim utakmicama. Četvrto mesto, ali ipak mnogo jači utisak od onog iz 1998, tim pre što je malo ko sada očekivao tako nešto. I naravno, sve čestitke za mušku igru i borbenost momcima i sve pohvale navijačima koji su znali to da nagrade. Ostaje da se osvoji domaća titula, pa da vidimo šta su planovi za narednu sezonu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...