Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.7k
  • Views 384.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_2692733

nemam pojma

vidim da u nazivu imaju "run" i čitam neke tekstove u kojima piše da su za trčanje

imaju ravan đon, isto kao moje Makserice, za koje takođe piše da su za trčanje, iako to nema veze sa životom http://www.sneakerfreaker.com/content/uploads/2013/03/nike-roshe-run-purple-rain-sole-1-640x426.jpg

meni ne deluju kao patike za trčanje, a sad vidim da isto kažu i u komentarima na zvaničnom sajtu

http://reviews.nike.com/9191/511881/nike-roshe-run-mens-shoe-reviews/reviews.htm

comment_2693017

Juce i danas obrnuh celo Usce, ceo Delta City, i prosetao knezom i bulevarom i nisam nasao cizme koje su mi se svidele. Nist', pare u stek, pa u novembru u Stockholm, kad vec idem, kupicu tamo. Jebem ti grad kad jedine cizme koje mozes naci su oker govnjivo zute caterpilar i timberland :puke:

comment_2693028

istina, slab je izbor, ja ove svoje mazim i pazim, ko zna kad cu sledeci put da naletim na nesto da mi se svidja... imao sam i ja Caterpilar ali to nisu cizme za svaku priliku, pogotovo ne za mokro, dobre su za suvo i hladno vreme.

Edited by LoveHateLove

comment_2693047

Nema nista od toga... Ja gledao neke na bajkerski fazon, sa nekim kaisevima i tako tim zajebancijama, a da su spicaste, i da su naravno kozne... Naisao na jedan par koji mi se svideo, ali su od neke eko koze, i reko zajebi. A i nije neki kvalitet. Znaci ili izgled ili funkcionalnost. Ovde nema neka sredina definitivno

comment_2693064

Nema nista od toga... Ja gledao neke na bajkerski fazon, sa nekim kaisevima i tako tim zajebancijama, a da su spicaste, i da su naravno kozne... Naisao na jedan par koji mi se svideo, ali su od neke eko koze, i reko zajebi. A i nije neki kvalitet. Znaci ili izgled ili funkcionalnost. Ovde nema neka sredina definitivno

Ako ti je dublji dzep kod naseg Harley uvoznika ima i obuce :D Naravno nije neki izbor...
comment_2693655

Недељама тражим гумене чизме (плитке, дубоке, средње дубоке) и нисам задовољна овогодишњим избором. Или су ружни дезени или нема бројева или су прескупе. Нисам ишла код Кинеза још, нешто ми се не мува по гужви и кроз море кутија и целофана, али знам да су они имали најбољи избор пре пар година. И тако копам ја по нету и наиђем на ове лепотице:

3180_Art.-2---MA_kul.jpg?ver=1256661234

- Тигар - ручна израда, природна гума, ортопедски уложак, постава од полиестера, ђон пресован: дин 2,549.00 + поштарина 260.00.

Мрзим гумењаке, али су ми преко потребни за шетњу са кером, а ове могу да прођу. Чекам да ми стигну да видим колико су (не)удобне.

comment_2693770

Uzeo ovo za kišu/sneg, glavni zadatak mi bio da ne izgleda predžombavo i metalski i uspeo sam to da izvedem. Super su se pokazale sad na ovom nevremenu, sve se odbija od ovo i ne prlja se što mi je mnogo važno, prebrišeš samo i vozi. A i crno je pa se lako kombinuje.

10105001.png

10105001.T.png

Edited by Лука

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.